Semjén szerint Jakab, Hadházy és Tordai orvosi értelemben véve is pszichopaták

Semjén szerint Jakab, Hadházy és Tordai orvosi értelemben véve is pszichopaták

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A miniszterelnök-helyettes Gyurcsányról is beszélt, szerinte tehetséges ember, ugyanakkor őrült és veszélyes is.

“Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni” – ezt mondta a Pesti Srácok szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Budavári Fórum nevű rendezvényen, ahol Bayer Zsolt kormánypárti publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PS munkatársával beszélgetett.

Semjén szerint Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni.

Gyurcsány Ferenc is téma volt, róla Semjén Zsolt azt mondta, hogy a DK pártelnöke őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes. “Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem”.

A miniszterelnök-helyettes szerint a mostani magyar balliberális tábor a bokájáig nem ér a régi MSZP-nek és SZDSZ-nek, majd úgy folytatta, “Horn Gyulában volt államigazgatási felelősség, társadalom iránti felelősség. Horn Gyulán óriási volt a nyomás, hogy adja el az OTP-t Soros Györgynek, és Horn Gyula azt mondta, hogy nem. Horn javára kell írni, hogy a magyar bankrendszert nem adta oda a Soros-világnak, mert akkor a mesterterv az volt, hogy Sorosék felvásárolják a magyar államadósságot, és akkor az ükunokáink is nekik tartoztak volna”.

Semjén ezután arról beszélt, az, hogy ki férfi és ki nő, az a születés pillanatában eldől, a nemet a kromoszóma eldönti. “A gender tilalmát szigorúan a gyermekek védelmében akár az Alkotmányban is rögzíteni kell. Kövér László mondta a legjobb és legtökéletesebb mondatot, miszerint én is férfi voltam egy női testbe zárva, de aztán megszült az anyám” – mondta Semjén, aki szerint a genderőrület a békafőzés tipikus esete, minket békafőzéssel főznek, érzékenyítenek.

Hozzászólások