szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Készséggel elhiszi az illetőnek, hogy soha nem létesített szexuális kapcsolatot kiskorú személlyel.

„Én ezt nevezett ’egykorvolt barátomnak és harcostársamnak’ – akivel határon túli magyarok és úgy általában nemzetpolitikai ügyekben hosszú éveken át együtt harcoltunk – készséggel elhiszem. Ugyanis nincs okom kételkedni a szavában. Nyilván az annak idején ’fiatal fiúkról’ szóló történeteket mi értettük félre – kétségtelen, hozzánk képest egy 18 éves fiú már akkor is „nagyon fiatal” volt” – írja pénteki blogbejegyzésében Bayer.

Mint írtuk, Bayer Zsolt csütörtökön a Szájer-ügy kapcsán beszélt a HírTV-ben egy “egykorvolt harcostársáról”, akiről azt állította, hogy húsz évvel korábban bevallotta neki, hogy pedofil. A kormányközeli Pesti Srácok nem sokkal ezután lényegében felfedte, kiről lehet szó, az érintettet ugyan nem nevezték meg, de leírták, hogy a Magyar Hangnál dolgozik, és hosszan ecsetelték a munkásságát.

A hetilap főszerkesztője, György Zsombor ezután a hvg.hu-nak azt mondta, az egész óriási hazugságra épül. “Nyilván ég a revansvágy a kormányhoz közel álló emberekben arra, hogy bosszút álljanak, amiért Szájer József viselkedése az egész magyar kormányt nevetségessé tette egész Európában. Bayer Zsolt mindenfajta bizonyíték nélkül próbálta munkatársunkat hamis színben beállítani, jogi lépéseket tervezünk az ügyben.”

Bayer szavai miatt több politikus is feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már meg is jelent a kormányhatározat, amivel többek közt kínai vakcinát is vehet a kormány

Már meg is jelent a kormányhatározat, amivel többek közt kínai vakcinát is vehet a kormány

Márciusban indulhat útjára az új magyar műhold

Márciusban indulhat útjára az új magyar műhold

Jóváhagyták az Erasmus+ 26 milliárd eurós költségvetését

Jóváhagyták az Erasmus+ 26 milliárd eurós költségvetését