szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Külön nyomozócsoport foglalkozik az üggyel, a rendőrség a lakosság segítségére is számít.

Közzétett a rendőrség egy grafikát arról a férfiról, aki a gyanú szerint meg akart erőszakolni egy munkába igyekvő nőt múlt kedden a gödöllői HÉV-en.

A hatóság korábbi ismertetése szerint a támadó 20-25 éves, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna szemű férfi, aki az elkövetéskor fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt. Arcán orrot, szájat eltakaró maszk volt, amit egy pillanatra lehúzott.

Az elkövető azonosítására és felkutatására nyomozócsoportot hoztak létre. A rendőrség kéri, hogy aki a grafikán látható támadóval, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen az itt megadott elérhetőségek valamelyikén.

A gyanúsított január 19-én 5 óra 15 perc körül szállt fel a gödöllői HÉV-re Szilasliget megállónál, majd odalépett a sértetthez, és közölte, hogy közösülni akar vele. Mivel a nő ellenállt, a férfi összeverte, majd elvette a táskáját. Gödöllőn szállt le, és az Erzsébet-park irányába elmenekült. A nő a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a kapott személyleírás alapján két férfit is előállítottak, akiknek azonban nem volt közük a támadáshoz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"Ha újságírók meghalnak, arról csak maguk tehetnek" – film a demokrácia kivéreztetéséről

"Ha újságírók meghalnak, arról csak maguk tehetnek" – film a demokrácia kivéreztetéséről

Az űr a legvégső határ – Jeff Bezos életútja, 4. rész

Az űr a legvégső határ – Jeff Bezos életútja, 4. rész

Kiesett a harmadikról és meghalt egy férfi a Wesselényi utcában

Kiesett a harmadikról és meghalt egy férfi a Wesselényi utcában