szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kritikus szintet ért el a megbetegedések száma, ráadásul a gyerekeknek is csak a 18 százaléka jár most valamelyik kerületi bölcsődébe Cserdiné Németh Angéla szerint.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A kormány ugyan nem rendelt el a bölcsődék esetében rendkívüli szünetet, viszont a koronavírus-járvány erősödése a kerületi bölcsődéinket is elérte – írta közösségi oldalán Cserdiné Németh Angéla, a budapesti XV. kerület DK-s polgármestere. A polgármester szerint az intézményekben tömegesen betegednek meg az ott dolgozók, a betegek száma "elérte a kritikus szintet", ráadásul a gyerekeknek is csak a 18 százaléka jár most valamelyik bölcsődébe. Ezért

saját hatáskörben az önkormányzati fenntartású bölcsődék esetében 2021. március 16-ától 2021. április 6-áig ügyelet biztosítása mellett rendkívüli szünetet rendelt el.

A bölcsődékben az ügyeleti ellátást vagy a napi egyszeri, elviteles meleg ebédet igényelni kell. Ennek módját, illetve azt, hogy melyik intézmények vesznek ebben részt, Facebook-oldalán részletezi Németh.

Kérem, egy megosztással adják tovább az információkat! --------------------------------- ���� A Kormány ugyan nem rendelt...

Posted by Cserdiné Németh Angéla on Thursday, March 11, 2021

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!