1000 adag van, de csak 11-en kérték a Sinopharm-vakcinát Ferencvárosban

1000 adag van, de csak 11-en kérték a Sinopharm-vakcinát Ferencvárosban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Aki oltást akar kapni, az hozzánk is jöhet – üzeni Baranyi Krisztina polgármester.

Délután 1 óráig összesen 11-en jelentkeztek Ferencváros oltópontjain, hogy megkaphassák a Sinopharm koronavírus elleni védőoltását – derül ki Baranyi Krisztina polgármester Facebook-oldaláról. Baranyi szerint ezer adag áll a kerület rendelkezésére. Mint írja:

Aki oltást akar kapni, az jöhet ám hozzánk is!

Gyertek, gyertek oltakozni, a végén még nem lehet a hétvégén focimeccsre...

Posted by Baranyi Krisztina on Friday, April 30, 2021

Pénteken kora reggel váratlanul kiderült, hogy 100 ezer Pfizer-vakcinát beadnak a nap során. Ehhez az eeszt.gov.hu rendszerben kellett volna időpontot foglalni, azonban az kapásból összeomlott, a rendszer orvosoknak, mentősöknek és patikusoknak szóló része sem működik. Az összeomlást az operatív törzs túlterheléses támadás eredményének próbálja beállítani. A kórházak előtt eközben végeláthatatlan sorokban állnak a Pfizer vakcinájára váró emberek.

Nagyon hosszú sorok állnak Pfizer oltásokért, van, ahol már lezárták a sort, mert nincs több oltás

Kora reggel váratlanul kiderült, hogy 100 ezer Pfizer vakcinát beadnak ma. Ehhez az eeszt.gov.hu rendszerben kellett volna időpontot foglalni, azonban az kapásból összeomlott. Így sokan a kórházi oltópontoknál sorban állva reménykednek abban, hogy jut nekik oltás. Van, ahol már közölték, a Pfizer elfogyott, innentől AstraZenecát vagy Sinopharmot tudnak adni.

Hozzászólások