Tetszett a cikk?

David Beckham, a Manchester United (MU) labdarúgója a jövő idényben a spanyol Real Madridban folytatja pályafutását - erősítette meg a két klub kedden este. Az MU gondoskodni akar Beckham pótlásáról, ezért tárgyal a Real Madriddal Gereminek, a Paris SG-nel pedig Ronaldinhónak a megszerzéséről.

Szerda reggelre a Manchester United pontosította a Real Madriddal kötött megállapodást. Az angol elitklub egyelőre 7.5 millió eurót kap, majd 17.5 milliót négyéves bontásban. A spanyolok 1.25 milliót utalnak át akkor, ha bejutnak a Bajnokok Ligájába, vagyis ez négy szezon alatt legfeljebb 5 millió lehet. A Real negyeddöntőbe jutása is 1.25 milliót ér majd a manchesterieknek, idényenként. Beckham négy évre szóló szerződést írt alá a spanyol csapathoz.
David Beckham saját bevallása szerint egész életében bánta volna, ha visszautasítja a Real Madrid ajánlatát, és a Manchester United futballistája marad. "Köszönöm Sir Alex Fergusonnak, hogy azzá tett, aki vagyok, mindig családtagként fogom kezelni őt, volt csapattársaimat és a szurkolókat egyaránt. Nem akartam elszalasztani a Real által felkínált lehetőséget, s nagy várakozással tekintek pályafutásom következő szakasza elé" - mondta az angol válogatott 28 éves kapitánya. "Davidet 11 éves kora óta ismerem, és nagyszerű volt látni, ahogy világklasszis játékos lett belőle. Fontos részese volt az elmúlt évtizedben a klub diadalainak, s remélem, a Realnál is valóra válnak az álmai" - mondta az MU mestere a hírre reagálva.
"Stratégiailag rendkívül fontos lépésen vagyunk túl, a jövőben még ütőképesebb csapatunk lesz" - jelentette ki Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója. Vicente del Bosque, a csapat vezetőedzője szerint a szigetországi csillag megszemélyesíti a tökéletes középpályást, akinek mozgásterét lehetetlen a játéktér egy részére korlátozni. A brazil csatárfenomén, Ronaldo szintén elégedetten fogadta a hírt: "David extraklasszis futballista, aki fantasztikus képességei mellett tiszteli társait. Nagyon várom, hogy végre üdvözölhessem őt."
"Beckham képviselői megmászhatatlan falnak bizonyultak. Szomorúan hallottuk, hogy nem bennünket választott" - jelentette ki Joan Laporta, az FC Barcelona frissen megválasztott elnöke, aki kampányában azt ígérte, hogy megszerzi a szőke szupersztárt.(MTI)
Orbán török barátjának alapítványa lezáratott egy budai utcarészt, mert zavarták őket az ott lakók autói

Orbán török barátjának alapítványa lezáratott egy budai utcarészt, mert zavarták őket az ott lakók autói

15 ezer budapesti cég nem tudja befizetni az adóit a járvány miatt a kamara szerint

15 ezer budapesti cég nem tudja befizetni az adóit a járvány miatt a kamara szerint

“Először el kell fogadnunk az új szabályokat, aztán meglátjuk, hogy mit cselekszik Orbán Viktor”

“Először el kell fogadnunk az új szabályokat, aztán meglátjuk, hogy mit cselekszik Orbán Viktor”