HVG Extra Business
HVG Extra Business
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Megjelent a Budapest Design Map, a budapesti dizájnszcéna átfogó térképe. Az ingyenes kiadvány mintegy 200 fővárosi helyszínen, 15 ezer példányban érhető el.

A június 29-ei dizájn világnapon mutatta be Osvárt Judit, a Design Hét Budapest projektvezetője, a Magyar Formatervezési Tanács tagja a Budapest Design Mapet. A praktikus térkép segítségével a város mintegy 150 tematikus dizájnlokációja kereshető fel, így többek között bútorüzletek, divat- és ékszertervezők bemutatótermei, műhelyek, múzeumok, valamint szakmai intézmények is.

A feltüntetett pontok között elsősorban magyar dizájnerek kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi dizájnbútor-forgalmazók, rendszeresen megszervezett vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, amelyek a külföldi turistákon kívül számot tarthatnak a hazai dizájnrajongók érdeklődésére is.

A speciális turistakalauz mintegy 200 fővárosi helyszínen, 15 ezer példányban érhető el. Megtalálható többek között a város turistainformációs irodáiban, dizájnüzleteiben és egyes belvárosi szórakozóhelyeken.

A fenti cikk a HVG Extra Business közreműködésével készült. 

Friss lapszámunkban olyan etikus befolyásolási módszereket mutatunk be, amelyekkel jobb hellyé tehetjük a világot, javíthatunk megítélésünkön vagy könnyebben eladhatjuk termékeinket. Keresse a magazint az újságárusoknál, vagy rendelje meg itt kedvezménnyel! Ha megtetszett az újság, fizessen elő egy évre, és Simon Sinek A jó vezetők esznek utoljára című könyvét adjuk az előfizetés mellé.

Ha érdeklik a gazdasági, üzleti témák, lájkolja a HVG Extra Business Facebook-oldalát!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG Extra Business Business magazin

USE unused: “Nem szeretnénk nagyon lebutított dolgokat csinálni”

Váratlan, de átgondolt döntésnek tűnik, hogy az egyik legsikeresebb magyar dizájner márka, a USE unused 13 év után megszűnik. Godena-Juhász Attila és Tóth András tulajdonosok döntésükkel a leplet is le akarják rántani a megváltozott divatiparról, amelyből szerintük csak úgy lehet kitörni, ha bezárják a boltot, és kitalálnak egy másfajta konstrukciót. Interjú.

HVG Extra Business Business magazin

Legyen ön is hatással a világra! Mutatunk 9 inspiráló történetet ehhez

A hatásgyakorlást és a befolyásolást évszázadokon át körbelengte egyfajta mítosz, amely e képességeket istenadta tehetségként értelmezte. A kognitív tudományok elterjedésével azonban kiderült, hogy bizonyos körülmények közepette az emberek meglepően hasonlóan cselekednek. És ha az emberek kiszámíthatók, a praktikák pedig ismertek, bárki képes lehet hatást gyakorolni a másikra.

Elpusztult Joe Biden kutyája

Elpusztult Joe Biden kutyája

Óriáshitelből tartják életben a veszprémi tömegközlekedést

Óriáshitelből tartják életben a veszprémi tömegközlekedést

Szél Bernadett: Az ombudsmanhoz fordulok az lmbt+ fiatalok alapjogsérelme miatt

Szél Bernadett: Az ombudsmanhoz fordulok az lmbt+ fiatalok alapjogsérelme miatt