szerző:
hvg.hu

A „Kapj rá!” kampány 200 millió forint értékű közbeszerzésén a Balásy-féle Lounge Design Kft. és a Balásy-féle New Land Media Kft. nyert. Flashmob, gerillakampány és vírusmarketing várható, de készül majd halas szalvéta, lufi és színes ceruza is.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére írt ki közbeszerzést a halfogyasztás népszerűsítésére. A tenderen két cég indult, az Opten céginformációi szerint mindkettő tulajdonosa Balásy Gyula, akinek cégei és alvállakozói júniusban monopolhelyzetbe kerültek az NKH megbízásainál.

A közbeszerzés nyertesei a mai Közbeszerzési Értesítő szerint a kommunikációs munkát 214.039.868 forintért vállalták. Ezért cserébe integrált reklámügynökségi feladatokat végeznek, vírusmarketinggel, gerillakampánnyal és komplex reklámkampánnyal népszerűsítik majd a halfogyasztást rádióban, tévében, nyomtatott és online sajtóban, valamint a közterületeken is. Az árban az online ügynökségi és grafikai tervezési feladatok is benne foglaltatnak, valamint rádióspot és flashmob is várható. A 200 millióba különböző gyártási feladatok ellátása ("szórólap, matrica, plakát, közterületi felületek, logózott szalvéta, lufi, határidőnapló, toll, tolltartó, jegyzetfüzet, pendrive, póló, kötény, séfkabát, bögre, kulcstartó, edényalátét, papírtáska, színes ceruza") is belefér, valamint pr-ügynökségi feladatokat is ellátnak.

Pár napja utánajártunk, mennyiből lehet kihozni a karácsonyi menüt, és olcsóbb lett-e a halhús amiatt, hogy az áfa ugyanis 27-ről 5 százalékra változott. A ponty ára azonban gyakorlatilag megfelel a tavalyinak, az élő ponty nagyjából 1200 forintért kapható, halszelet pedig 1900-2300 forint között a piacokon és a hipermarketekben. Az áremelkedésért egy pontybetegséget tettek felelőssé év közben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Durvul a Brexit-vita

Durvul a Brexit-vita

Cafeteria: ezeket a támogatásokat éri meg még az új év előtt kiszórni

Cafeteria: ezeket a támogatásokat éri meg még az új év előtt kiszórni

Orbán adventi fotóján már felsejlik az új munkahelye

Orbán adventi fotóján már felsejlik az új munkahelye

Korán nyitottak a hazai sípályák, már az ország három pontján is lehet síelni

Korán nyitottak a hazai sípályák, már az ország három pontján is lehet síelni

MTVA: megsérült az egyik biztonsági őr

MTVA: megsérült az egyik biztonsági őr

Az MTVA-ban képviselőket taszigáló biztonságiak cége a közbeszerzésekben is verhetetlen

Az MTVA-ban képviselőket taszigáló biztonságiak cége a közbeszerzésekben is verhetetlen