szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közel százmillió forint nyereséggel zárta a Puskás Futball Club Kft. 2018-at.

93 millió forint nyereséget termelt a felcsúti focicsapatot működtető Puskás Futball Club Kft. 2018-ban. Ez jókora csökkenést jelent az egy évvel korábbi 201 milliós adózott eredményhez képest.

A bérköltség összesen 1,54 milliárd forintot tett ki a klubnál. Mivel az üzleti évben átlagosan foglalkoztatottak száma 90 fő volt, ez azt jelenti, hogy egy dolgozó egy hónapban átlagosan 1,42 millió forint bért kapott.

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány már korábban közzétette a beszámolóját. Az utánpótlással foglalkozó alapítványnak jobban ment, mint a felnőttcsapatért felelős klubnak, ők 8,8 milliárd forint nyereséggel zárták 2018-at, úgy, hogy annyi bevételük lett, mint egy évvel korábban a teljes NB I.-nek.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kórházreformra készülhet a kormány

Kórházreformra készülhet a kormány

Járványügyi zárlat alá vették a Mészáros gyerekek zánkai konténervárosát

Járványügyi zárlat alá vették a Mészáros gyerekek zánkai konténervárosát

Komoly indokkal kérvényezhetik a gyerekek távolmaradását a szülők

Komoly indokkal kérvényezhetik a gyerekek távolmaradását a szülők