szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2015-től volt igazgatósági tag egy pálinkafőző cégben.

Az Mfor.hu ír arról, hogy kicsivel több mint 4 év után Tiborcz István kiszállt a hivatalosan desztillált szeszes italt gyártó cég operatív irányításából.

A G2G Zrt.-t még 2011 elején jegyezte be a cégbíróság, Házipálinka Bérfőzde néven, biatorbágyi székhellyel, fő tevékenysége már akkor is desztillált szeszes ital gyártása volt. Eredeti formájában azonban nem sokáig működött a társaság, egy évvel később Budapestre költözött és felvette a G2G Zrt. nevet. A meglehetősen ismeretlen cég akkor került be a hírekbe, amikor 2015 márciusában Tiborcz István igazgatóság tagja lett. A cégkivonat tanúsága szerint azonban a kormányfő vejének igazgatósági tagsága június 7-én megszűnt.

A lap azt írja, hogy az elmúlt években minimális, 1-2 millió forintos ráfordítás keletkezett a cégnél, ami ilyen nagyságrendű veszteséget eredményezett a végén. 2018-ban azonban fordult a kocka: árbevétel nélkül is sikerült 2,1 milliós nyereséget kimutatni annak köszönhetően, hogy 5,8 millió forint pénzügyi bevétel keletkezett a társaságnál. Ez egy jelentősebb összegű követelés megvásárlásával, majd eladásával magyarázható.

A társaság egyedüli cégvezetője most Vízi Attila Gergely, aki a sajtóban megjelent korábbi információk szerint tavaly tavasszal még Lázár Jánossal is tárgyalt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kínában rálicitáltak a 7-es BMW hatalmas hűtőrácsára is

Kínában rálicitáltak a 7-es BMW hatalmas hűtőrácsára is

Pár napig még marad a ködös, hideg idő

Pár napig még marad a ködös, hideg idő

Európai Parlament: A közmédia egyes tagállamokban kormányzati propagandává silányult

Európai Parlament: A közmédia egyes tagállamokban kormányzati propagandává silányult