szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A következő nyarak során is tűzforró kocsikban lehet majd utazgatni. Vitézy Dávid szerint ez nincs jól.

Nem lesz klíma a 3-as metró kocsijaiban, mert az utólagos klimatizáláshoz szükséges fedezetet végül nem emelte be az idei költségvetésbe a budapesti közgyűlés – erről Vitézy Dávid írt a Facebookon.

Így a következő nyarak is tűzforró metrószerelvényeken telnek

– írta Vitézy, aki szerint ez így nincs jól, a metrókocsik légkondicionálását meg kell oldani. "Ahogy az októberi választások előtt még mindenki, Tarlós István és Karácsony Gergely is egyetértett abban, hogy ezt a valóban jelentős hiányosságot pótolni kell ebben az önkormányzati ciklusban".

A BKV és Tarlós István volt budapesti főpolgármester is arról beszéltek korábban, hogy a metrókocsik mégis elbírják a klímát, így utólag, idén beszerelik azokat. Ebből viszont, a közgyűlésen elhangzottak alapján, egyelőre semmi nem lesz.

Karácsony Gergely főpolgármester Budapest idei költségvetésének tárgyalása előtt tartott vitaindítójában az Index szerint arról beszélt, hogy a kormány évről évre jobban szorítja a pisztolyt a városvezetés halántékához, az októberi választás eredményei után pedig csak annyi változott,

hogy most már az ujjuk is a ravaszon van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Városokat fenyeget a Pacaya vulkánból kiáramló láva – videó

Városokat fenyeget a Pacaya vulkánból kiáramló láva – videó

Elmarad Berki Krisztián büntetőfékezéses tárgyalása

Elmarad Berki Krisztián büntetőfékezéses tárgyalása

Megvan, milyen néven és mikor nyit a volt Tilos az Á

Megvan, milyen néven és mikor nyit a volt Tilos az Á