szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A BMW-emblémás bútorokra járőrözés során figyeltek fel a NAV ellenőrei.

Több mint négymillió forint értékben foglaltak le bútorokat a NAV munkatársai egy Pest megyei családi házban. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás.

A pénzügyőrök járőrözés közben figyeltek fel az eladásra kínált, és eléggé feltűnő asztalokra, illetve székekre, ezért az ingatlanhoz mentek, hogy átvizsgálják azt. Ennek során, az egyik melléképületben különféle, hamis márkajelzésű (Versace, BMW és Audi) bútorokat találtak.

Az eladó nem tudta bemutatni a márkavédett termékek származását, illetve a védjegyjogosult hozzájárulását igazoló okmányt. A védjegy magyarországi tulajdonosa szerint a szóban forgó márkák nem gyártanak bútorokat.

A NAV munkatársai a több mint négymillió forint értékű hamis garnitúrát lefoglalták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A rendőrség most a szabálytalan előzésekből nyújt át egy csokorra valót

A rendőrség most a szabálytalan előzésekből nyújt át egy csokorra valót

Társadalmi robbanást hozhat Libanonban a bejrúti óriásdetonáció

Társadalmi robbanást hozhat Libanonban a bejrúti óriásdetonáció

Szegeden él? Önt is érintheti a Digi mai bejelentése

Szegeden él? Önt is érintheti a Digi mai bejelentése