szerző:
MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Dieter Schwarzot a Reimman család és Wolfgang Porsche követik.

Németország 1000 leggazdagabbjának a vagyona 0,76 százalékkal nőtt tavalyhoz képest, és mára elérte az 1100 milliárd eurót – írta a Welt am Sonntag.

A leggazdagabb német a 80 esztendős Dieter Schwarz, aki a Lidl és a Kaufland kiskereskedelmi cégek alapítója, akinek vagyonát 41,8 milliárd euróra teszi a lap.

A lista második helyén a Reimann család áll (21,45 milliárd euró), amelynek befektetési vállalkozását a luxembourgi székhelyű JAB befektetési cég fogja össze.

Dieter Schwarz
©

A harmadik leggazdagabb német Wolfgang Porsche, a Porsche AG járműgyártó felügyelőbizottságának az elnöke, valamint a Volkswagen AG, illetve az Audi AG felügyelőbizottságának a tagja. Porsche mintegy 20 milliárd eurós vagyonnal rendelkezik a lap szerint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Merkely: Csökken a fertőzöttek aránya

Merkely: Csökken a fertőzöttek aránya

Hatalmas befektetések érkeznek hozzánk a járvány idején, de nem amiatt

Hatalmas befektetések érkeznek hozzánk a járvány idején, de nem amiatt

Magyarországon 9 millió forint felett nyit az új kombi VW Golf

Magyarországon 9 millió forint felett nyit az új kombi VW Golf