szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az után indított pert a Hell, hogy egy facebookos zárt csoportban a cég logóját felhasználva kritizálta valaki a tatai hotelberuházást.

Első fokon úgy döntött a bíróság, hogy a Hell Energy Kft. közszereplőnek számít a tatai hotelprojekt ügyében, ezért tűrnie kell a kritikát – írta a Társaság a Szabadságjogokért. Mint írták, a cég, amely a tatai Öreg-tó partján építtet szállodát, azért indított pert, mert valaki

egy zárt Facebook-csoportban a Hell logóját felhasználva fejezte ki kritikus véleményét a hotelprojektről.

Az ítélet nem jogerős.

❗TASZ-siker❗ Elsőfokon pert nyert ügyfelünk a Hell Energy Kft ellen, amely minden eszközzel igyekszik fellépni a szólás-...

Közzétette: TASZ – 2021. április 20., kedd

A Hell Energy egy másik ügyben az EU Törvényszéke előtt nyert: sikerrel támadta meg az uniós védjegyhivatalnak azt a döntését, amellyel megtagadták 12 termékük EU-s védjegy alá történő bejegyzését.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!