Csoda történik, koncentráljon!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
LA
Tetszett a cikk?

12:12-kor minden együtt áll a… valamihez. Gondoljon valami szépre.

Közös meditáció, ommozás, jógagyakorlatok, sadhana. Ezeket tanácsolják a spirituálisan érett halandók 2012. 12. hó 12 napjára, pontban 12 óra 12 perckor. A pozitív gondolatok összeérése pedig átsegít minket a nehézségeken, de még az egyesek szerint másfél hét múlva esedékes világvégén is. Üdvössége forog kockán, tessék koncentrálni!

Szeretjük a számokat, főleg, ha valamilyen szemnek kedves logika szerint ismétlődnek, egy-kettő-egy-kettő, olyan ez, mint a díszítősor. Ennél jobban már csak a csodákat szeretjük, ezért folyamatosan kitalálunk valamit, hogy feldobjuk a hétköznapjainkat. Vannak például a buddhisták milliószoros teremtő napjai, akkor minden (pozitív-negatív) cselekedet és gondolat ennyiszorosára duzzad.

A hit nem elég, de jó kiindulópont

Tehát, ha ma úgy hisszük, hogy jobb lesz világ 12 óra 12 perckor, akkor az lesz (most). Kedvesen mosolygunk mindenkire, azok meg visszamosolyognak (vagy hülyének néznek, de még azt is csinálhatják mosolyogva), és akkor ez így jó (most jó).

Számmisztikailag is meg lehet alapozni, meg hogy ilyen sokáig nem lesz újra, csak a következő században, majd 2112. 12 hó 12-én, erre a bolygó is felfigyel, és máshogy rezeg: bár a naptári rendszert nem az univerzum terméke, hanem az emberé, de okos találmány, ezért hiszünk benne (épp most).

Össze is adhatjuk a számokat, hátha kijön belőle valami okosság: 2+0+1+2+1+2+1+2=11, dupla egyes. Az durva. Az egyik numerológia weboldalon utánanézhetünk: az 1-es szám a Napot jelenti. Ő a legfőbb, a kezdet. Minden élet alapja a Földön a Nap, éppen így az összes szám alapja az egy. Ez a szám mindent képvisel, ami egyedi, kreatív és pozitív. És mindezt kétszer. Ha összeadjuk az eredményt, akkor 2-es jön ki, az azt jelenti, hogy Hold. Nap és Hold egyenlő egyensúly, ha-tha, yin és yang. Mindez 12 óra 12 perckor: nirvána, szamádhi, azaz üdvözülés. Pozitív világvége.

Szóval, gondoljon most valami szépre. És akkor, ha más nem is történik, jobban fogja érezni magát. Még egy picit.