Megint lemondta szigetes koncertjét a nem túl ismert zenész

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

A brit Michael Kiwanuka idén is lemondta a koncertjét, pontosan ugyanolyan koreográfiával, ahogyan azt tavaly tette.

Idén is lemondta koncertjét a Sziget Fesztiválon Michael Kiwanuka. A brit soul zene csillaga csütörtökön 16 óra 30 perckor lépett volna az A38 sátor színpadára. A szervezők tájékoztatása szerint Michael Kiwanuka 2013-hoz hasonlóan az utolsó pillanatban jelezte távolmaradását.

"Tavaly a meghirdetett koncertje napjának hajnalán érkezett a hír, hogy Michael Kiwanuka lemondta a szigetes koncertjét. Idén kísértetiesen hasonló a helyzet. Csütörtök van, koncertje lenne az A38 színpadon, mint tavaly, és érkezett egy levél, hogy egészségügyi problémák miatt nem tudja vállalni a koncertjét. A szervezők a hiányt már nem tudják betölteni, de mivel ő nyitotta volna az A38 csütörtöki programját, az összes többi program időpontja változatlan" – szerepel a közleményben.

Az észak-londoni énekes, gitáros, dalszerző, Michael Kiwanuka kifinomult, karakteres folkos-dzsesszes inspirációkról árulkodó soul zenéjével tavalyelőtt lopta be magát a britek szívébe. Bemutatkozó albumát, a Home Againt 2013-ban Mercury-díjra jelölték.