Blikk: Nemzetközi körözést adtak ki a volt Megasztár-énekesnőre

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Nemzetközi körözést rendeltek Nkuya Sonia énekesnő ellen, miután hónapok óta bujkál a gyámhivatal és a bírósági végrehajtó elől kislányával – írja a Blikk.

Nemzetközi körözést adtak ki a Megasztárban felbukkant Sugarloaf-énekesnő, Nkuya Sonia ellen, aki a bíróság döntése dacára nem vitte vissza a gyerekét Londonba – írja a Blikk.

A lap felidézi, hogy az énekesnő Angliában született kislányát az apa akarata ellenére hozta Magyarországra, amikor a kapcsolatuk megromlott, de a hatályos törvények szerint ezt nem teheti meg, és bírósági határozat is született, hogy vissza kell vinnie Londonba.

Nkuya Sonia ellen korábban már körözést adtak ki, akkor önként jelentkezett a rendőrségen, ezért megszüntették keresését, de mivel gyermekét nem vitte vissza Londonba, az apa végrehajtást kért. Az énekesnő az átadási kötelezettség előtt másfél órával ügyvédje útján értesítette a végrehajtót, hogy eleget tett a határozatnak, a kislányt Londonba vitte, de az angol hatóságoknál nem jelezte, hogy a kicsit átadta volna és nem is tette.