Zseniális kisfilmek készültek a pesti mosodákról

Zseniális kisfilmek készültek a pesti mosodákról

Utolsó frissítés:

Tetszett a cikk?

Nagy Zsolt például visszatekeri az időt, Molnár Gusztáv pedig átveri Jordán Adélékat.

A Bubbles Magyarország első non-stop önkiszolgáló mosodahálózata, jelenleg 26 egységet üzemeltet országszerte. Erről eddig itthon kevesen tudtak, azonban a közösségi mosás, mint olyan már régóta ismert kezdeményezés a magyarok körében is, ha máshonnan nem, az amerikai filmekből.

A márka népszerűsítésére tehetséges hazai filmes szakembereket kértek fel, akik leforgattak egy háromrészes rövidfilm sorozatot. A rendezők teljesen szabad kezet kaptak az alkotásban, egyetlen kivétellel - a filmnek egy mosodájában kell játszódnia.

A filmekben az önkiszolgáló mosoda helyszíne és szolgáltatásai a történetek szerves része, a Bubbles,  mint ügyfél pedig a tehetséges hazai filmes szcéna mecénásaként adhat lehetőséget arra, hogy szórakoztató és minőségi rövidfilmek láthassanak napvilágot itthon.

A reklámos- és videófilmes körökben otthonosan mozgó Menzkie a.k.a. Mednyánszki René egy rövid időutazásra invitál minket Nagy Zsolt és Fátyol Hermina főszereplésével:


A Lőrincz Nándor – Nagy Bálint rendezőpáros filmje egy magányos maci (Molnár Gusztáv) magánéletébe nyújt betekintést, aki nem is annyira gyámoltalan, mint amilyennek első látásra tűnik:


Az elsőfilmes spanyol rendező, Carlos Ramas pedig a Saul fiából és a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlanból is ismert Jakab Juli és egy tenerifei író szerelmi történetét mutatja be:

 

Hozzászólások