Budapestre érkezett Ryan Gosling

Budapestre érkezett Ryan Gosling

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznővel, gyermekeikkel és a család kutyájával érkezett a Szárnyas fejvadász folytatásának forgatására.

A Liszt Ferenc-repülőtéren fotózták le pénteken a kanadai színészt családjával, így jelenleg egyszerre Budapesten Ryan Gosling, Eva Mendes, Mike Myers, Margot Robbie és Simon Pegg – azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor kezdődik a kultikus Szárnyas fejvadász című film folytatásának forgatása, amelyre a rendező Denis Villeneuve mellett többek közt Harrison Ford és Robin Wright is hivatalos.

Itt Ryan Gosling látható egyik gyermekével:

©

Itt pedig Eva Mendes érkezik a másikkal (a párnak két lánya van, egy kétéves és egy két hónapos):

©

És a családi kutyát, George-ot sem hagyták otthon:

©

Ridley Scott 1982-es filmje, a Szárnyas fejvadász a mozitörténet legnagyobb hatású alkotásai közé tartozik, így nem véletlenül keltett kisebb felháborodást, amikor bejelentették, folytatást készítenek hozzá, de Scott (aki épp a Mentőexpedíciót forgatta nálunk) nem tér vissza rendezőként.

Aztán sorban jöttek a megnyugatóbbnál megnyugtatóbb hírek: kiderült, hogy Scott producerként felügyeli a munkálatokat, visszatér az eredeti film egyik forgatókönyvírója, Hampton Fancher, az operatőr az immár 13-szoros Oscar-jelölt Roger Deakins lesz, a direktori székbe pedig az utóbbi évek egyik legígéretesebb rendezőzsenije, a kanadai Denis Villeneuve (akinek legutóbbi, Sicario című filmjét 2015 legjobbjai között emlegettük) ül be.

A castinghíreknél aztán már végleg leeshetett az a nagy kő: nem elég, hogy Ryan Goslingot sikerült megcsípni a projekthez, de visszatér a Star Wars 7-tel nagyot gurító Harrison Ford is. A számunkra legörömtelibb hír viszont mindenképp az volt, amikor bejelentették: a Mentőexpedíció után ennek a filmnek a forgatását is Magyarországra hozza Ridley Scott.

Ryan Gosling és Harrison Ford is Budapesten forgat idén

A magyar főváros továbbra is vonzó helyszín a filmeseknek járó adókedvezmény miatt, és azért is, mert jók a város adottságai. Az itt forgató külföldi stábok 60 milliárd forintnak megfelelő dollárt költhetnek el Magyarországon idén.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Hozzászólások