"Manchester, légy erős!" - Összetörtek a sztárok a terrortámadás miatt

"Manchester, légy erős!" - Összetörtek a sztárok a terrortámadás miatt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

David Beckham, Cher, Katy Perry, Selena Gomez, Miley Cyrus – számos híresség hangot adott szomorúságának és részvétének az után, hogy 22 embert, főként fiatalokat ölt meg egy terrortámadás Ariana Grande manchesteri koncertjén.

Taylor Swift, Katy Perry, Liam Gallgher, Cher és mások nyilvánítottak részvétet a hétfő esti, 22 áldozatot követelő terrortámadás után.

Mint arról beszámoltunk, az Iszlám Állam vállalta magára a tinik által kedvelt Ariana Grande manchesteri koncertjén elkövetett terrortámadást. Az áldozatok között több gyerek is van, 59-en megsérültek a robbantásban.

Maga Grande a támadás után a Twitteren azt üzente: "Összetörtem. A szívem mélyéből nagyon sajnálom. Szavaim sincsenek."

Liam Gallagher, az Oasis énekese úgy fogalmazott: "teljes sokkban vagyok, kiborultam a Manchesterben történtek miatt. Szeretetet és fényt az összes érintett családnak."

Dadid Beckham az Instán üzent: "Lesújtó hírek Manchesterből. Mint apát és embert mélyésgesen elszomorít, ami történt. Azokra gondolok, akiket érintett ez a tragédia."

Cher imádkozik Manchester népéért. A Twitteren felidézte, hogy fiatalkorától fogva milyen különleges emlékek kötik a városhoz.

Katy Perry azt írta: "Összetört a szívem a családok miatt. Összetört a szívem Ariért. Összetört a szívem, amiért ilyen állapotban van a világ."

Selena Gomez annyit írt, hogy imádkozik azokért és gondol azokra, akiket érintettek a manchesteri események.

Miley Cyrus azt írta, hogy szeretné megölelgetni barátnőjét, Ariana Grandét, akit nagyon-nagyon szeret. "Sajnálom, hogy ilyen szörnyűség részese lettél. Őszinte részvétem mindenkinek, akit érintett ez a rettenetes támadás. Csak annyit tehetek, hogy reményt és békét küldök felétek. Véget kell vetni ennek! Ne legyen több háború, ne haljanak meg ártatlan emberek" – üzente az Instagramon.

A Joy Division alapító-basszusgitárosa, Peter Hook lánya ott volt a hétő esti koncerten, de szerencsésen hazaért. Hook azt írta, "szeretetét küldi a szülőknek és minden más érintettnek. Manchester, légy erős!" – üzente.

Demi Lovato elképzelte, hogy ártatlan koncertlátogatók haltak meg, és sírt ezen. A Twitteren azt írta, mindenkiért imádkozik.

Harry Stylest a One Directionből ugyancsak lesújtották a Manchesterből érkező rossz hírek. Mint írta, szeretetét küldi az összes érintettnek.

Garry Barlow a Take Thatből szintén tweetelt: szomorú hírek jöttek Manchesterből, imádkozik az áldozatokért és az érintett családokért.

Hozzászólások