Bejön az új Twin Peaks zenéje? Van két jó hírünk

Bejön az új Twin Peaks zenéje? Van két jó hírünk

Utolsó frissítés:

Bicsérdi Ádám Szerző:

Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám
Tetszett a cikk?

Két lemez is megjelenik a visszatérő évad zenéjéből, az egyik várhatóan a szériában elhangzó dalokat, a másik az eredeti filmzenét tartalmazza majd.

Sejteni lehetett, hogy a Twin Peaks visszatérő évadában is hangsúlyos szerepet kap majd a zene, ahogy az eredeti, kilencvenes évekbeli epizódokban is, és az első részeket látva nem is kellett csalódnunk a felhozatalban. Hangzott már el egy Muddy Magnolias-szám David Lynch újraértelmezésében, és a sorozat híres Bang Bang bárjának színpadán játszotta el Shadows című dalát a Chromatics is (fenti képünkön). Az együttes a premierrel párhuzamosan tette közzé friss klipjét a számhoz.

Az új részekben feltűnt már a The Cactus Blossoms és az Au Revoir Simone is, szóval egészen színes, kultstátuszra esélyes filmzenével számolhatunk. A Rhino kiadó ráadásul mindjárt két Twin Peaks-lemezt is megjelentet szeptemberben. Az egyik a Twin Peaks (Music From the Limited Event Series), a másik Twin Peaks (Limited Event Series Original Soundtrack) címen lesz elérhető, előbbi valószínűleg a sorozatban feltűnő előadók számait, utóbbi David Lynch és Angelo Badalamenti évadhoz írt zenéjét tartalmazza majd.

Hozzászólások