Ariane Grande a kórházban bátorította a rajongóit

Ariane Grande a kórházban bátorította a rajongóit

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Vasárnap pedig világsztárokkal közös jótékonysági koncertet ad a manchesteri robbantás 22 áldozata és több mint 100 sérültjének megsegítésére. Közben újabb gyanúsítottat vett őrizetbe a brit rendőrség a merénylettel összefüggésben.

Ariane Grande felkereste egy manchesteri kórházban azokat az ifjú rajongóit, akik múlt hétfőn megsebesültek az észak-angliai nagyváros rendezvénycsarnokában adott koncertje után elkövetett pokolgépes merényletben. Grande pénteken tért vissza Nagy-Britanniába, ahol vasárnap világsztárokkal közös jótékonysági koncertet ad a manchesteri robbantás 22 áldozata és több mint 100 sérültjének megsegítésére.

A 23 éves amerikai énekesnő pénteki kórházi látogatásán ajándékokkal lepte meg és hosszan elbeszélgetett ifjú rajongóival, és közös fényképeket is készített velük. Grande a manchesteri merénylet után felfüggesztette világturnéját, de megígérte, hogy visszatér Manchesterbe. A vasárnapi koncert helyszíne az 50 ezer fős Old Trafford krikettstadion lesz, ahová a múlt hétfői koncert teljes közönsége ingyenes belépőt kapott. A fennmaradó helyekre pillantok alatt elkapkodták a jegyeket.

A One Love Manchester címmel megszervezett rendezvényen Grande oldalán fellép mások mellett Justin Bieber, a Coldplay, a Take That, Katy Perry, Pharrell Williams, Miley Cyrus és Niall Horan. A teljes bevételt a múlt hétfői merénylet áldozatainak hozzátartozóit és sérültjeit segítő, We Love Manchester nevű alapítványnak adományozzák. A szervezők legalább kétmillió font (több mint 700 millió forint) bevételt várnak.

Közben újabb gyanúsítottat vett őrizetbe a brit rendőrség a manchesteri robbantásos merénylettel összefüggésben. A fiatal férfit Manchester Rusholme nevű kerületében fogták el az éjszaka azzal a gyanúval, hogy megsértette a terroristaellenes törvényt. A férfit azt követően tartóztatták le, hogy pénteken a rendőrség bejelentette, Rusholme kerültében találtak egy gépkocsit, amely fontos lehet a nyomozás szempontjából. A negyedet kiürítették, a Nissan Micra típusú autót átvizsgálták, majd elvitték a helyszínről. A 24 éves férfi a tizenhetedik őrizetbe vett személy az ügyben, közülük hatot szabadon engedtek kihallgatásuk után.

Hozzászólások