Egyenjogúság Hollywoodban: Michelle Williams nevetséges összeget kapott Mark Wahlberg fizetéséhez képest

Egyenjogúság Hollywoodban: Michelle Williams nevetséges összeget kapott Mark Wahlberg fizetéséhez képest

Utolsó frissítés:

Bicsérdi Ádám Szerző:

Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám
Tetszett a cikk?

Az már csak tényleg hab a tortán, hogy a produkció címe, amelyben együtt szerepeltek: A világ összes pénze.

Ridley Scott legújabb rendezése, a Oscar-jelölésre is esélyes A világ összes pénze (All The Money In The World) nemrég azzal került a hírekbe, hogy a produkciónak rohamtempóban kellett reagálnia Kevin Spacey, a film egyik szereplőjének zaklatási botrányára. A rendező gyorsan döntött, és Spacey helyett Christopher Plummerrel forgatta újra az érintett jeleneteket.

Scott tíznapos extraforgatásra hívta össze a stábot, amely a film eredeti költségvetésének negyedébe, kb. 10 millió dollárba került az utómunkával együtt. A költségeket a produkcióhoz közel álló források szerint Mark Wahlberg fizetése dobta meg, aki másfél és kétmillió dollár (a források egyelőre különböző összegeket mondanak) közötti összeget kaszált a pluszmunkáért.

Ezzel szemben a névtelenséget kérő források szerint Michelle Willams (akit Golden Globe-ra jelöltek a filmben nyújtot teljesítményéért) napi 80 dollárt, Wahlberg gázsijának töredékét kereste a tíznapos munka alatt – írja az IndieWire.

Az USA Today még decemberben kérdezte a rendezőt, aki akkor azt mondta, Plummeren kívül minden színész ingyen vállalta az újraforgatott jeleneteket. Az új információkat sem a két színész ügynöksége, sem a filmet gyártó Imperative Entertainment, sem a forgalamzásért felelős Sony nem kommentálta eddig.

A hírre az Elitjátszmáért szintén Golden Globe-ra jelölt Jessica Chastain azonban hamar reagált: "Remélem, hogy a végén azért kiderül, hogy rendesen kifizették (Williamst). Kitűnő színésznő, aki a filmben is csodálatosat nyújt."

A világ összes pénzét január 25-én mutatják be a magyar mozik.

 

Hozzászólások