Csintalan Sándor ismét a HírTV-ben

Csintalan Sándor ismét a HírTV-ben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Csak épp kicsit másképp. Új portréműsort indít a csatorna Apáti Bence műsorvezetésével. Csintalan Sándort érte a megtiszteltetés, hogy az első adás főhőse legyen.

Főhős címmel új portréműsort indít a HírTV. Erről a Magyar Időknek beszélt egy interjúban a műsor házigazdája, Apáti Bence, aki műsorvezetésre cseréli az eddigi megmondóemberi szerepét. Az interjúból megtudjuk, hogy „színvonalas összeállításra” számíthatunk, a koncepció pedig az, hogy a „velünk élő közszereplők” pályaívét felrajzolják, különös tekintettel a 180 fokos fordulatokra.

„El sem lehet képzelni, mennyi érdekes megszólalást rejt a Hír TV archívuma, csak ámulunk, mennyit változtak az évek során a közéleti szereplők, hányszor mondanak ellent önmaguknak, fordították ki a köpönyeget, a bomberdzsekijüket vagy a gárdamellényüket” – mondta Apáti. Arra a kérdésre, hogy lesz-e kormánypárti poliitkus is a műsorban, Apáti Bence így válaszolt: „Naná, hogy lesz, csak előbb van egy kis elintéznivalónk az ellenzéki arcokkal”. Azt viszont hangsúlyozta, hogy nem karaktergyilkosságokról van szó, hiszen

Hőseink már egyébként is rég „megkaraktergyilkolták” saját magukat. Nem kellünk mi ehhez. Mi csak bemutatjuk, hogyan csinálták.

Az első adás október 1-jén kerül adásba, és a HírTV-nek korábban dolgozó, majd a tulajdonosváltás után kirúgott Csintalan Sándor lesz a főhőse.

Hozzászólások