Megható posztban búcsúzik Emilia Clarke a Trónok harcától

Megható posztban búcsúzik Emilia Clarke a Trónok harcától

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Néhány vicces stábfotót is megosztott a rajongókkal.

Megtalálni a megfelelő szavakat ehhez a bejegyzéshez nem könnyű, mivel a szavak annyira kevesek hozzá, hogy elmondjam, mit jelentett nekem Dany és ez a sorozat.
Clarke kifejtette, hogy a Sárkányok anyja-fejezet az egész felnőtt életét lefedte, és hogy a szerep nőként, színészként és emberként is rengeteget formált rajta.
A Trónok Harca Daeneryse ezután arról írt, mennyire hálás a rajongóknak a folyamatos figyelemért. "Nélkületek mi sem vagyunk" - zárta bejegyzését Clarke.Hamarosan

Hamarosan véget ér egy korszak, utolsó epizódjához érkezett a Trónok harca. A sorozat szereplői már napok óta búcsúzkodnak az Instagramon, most Emilia Clarke osztott meg néhány gondolatot a rajongókkal.

Nem könnyű megtalálni a megfelelő szavakat ehhez a bejegyzéshez, mivel azok nagyon kevesek hozzá, hogy elmondjam, mit jelentett nekem Dany és ez a sorozat

- kezdte Clarke.

A Trónok harca Daeneryse kifejtette, hogy a Sárkányok anyja-fejezet az egész felnőtt életét lefedte, és hogy a szerep nőként, színészként és emberként is rengeteget formált rajta.

Clarke ezután arról írt, mennyire hálás a rajongóknak a folyamatos figyelemért. "Nélkületek mi sem vagyunk" - írta a színésznő.