Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
A Dietetika blog ad néhány tanácsot, hogyan reformáljuk meg étkezési szokásainkat.
A táplálkozás 12 pontja szerint nincsenek tiltott nyersanyagok, csak kerülendő mennyiségek. Mik azok az egyszerű tippek, amik segíthetnek abban, hogy jobbá tegyük az étkezésünket? A gabonafélékből - búza, árpa, rozs, zab, rizs, kukorica, hajdina, köles - például válasszuk a teljes kiőrlésűeket, és a pufasztott terméket - javasolja a blog szerzője. Fogyasszunk müzlit, sok csírát fehér lisztes termékek helyett. Együnk kukoricakását, vagy válasszunk köretnek hántolt árpát: nagyon hasonlít az íze a barna rizséhez. Így fenntarthatjuk a változatosságot - olvasható a Dietetika blogon. További, részletes tanácsokért látogasson el a blogra.