szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az olimpiai aranyérmes kalapácsvetőt Athénban olyan atrocitások érték, hogy kijelentette, felhagy a versenyzéssel - írja a Magyar Rádió Online. A doppingellenes ügynökség itthon kutakodik Annus után.

Annus Adrián szakosztályának sajtófőnöke, Pál Gábor útján közölte: azt még tűrte, hogy őt magát megalázzák, hogy állandóan zaklassák, s azt is, hogy a nemzetközi doppingellenes ügynökség (WADA) zaklassa. Azt azonban már nem, hogy olyan hírek terjengjenek róla, hogy az Interpol körözi, és hogy gyakorlatilag olyan színben tüntessék fel, mint egy terroristát, hisz ezzel a családját is belekeverik ebbe a szörnyű színjátékba. Annus az utóbbi négy évben körülbelül ötven vizeletmintát adott, ebből négyet Athénban, s mindegyik negatív volt - közölte a szóvivő.Annus hozzátette még, befejezi a pályafutását, és a továbbiakban semmiféle atlétikával kapcsolatos dologgal nem kíván foglalkozni, ugyanis méltánytalannak tartja a WADA követelését, miszerint újra vizeletmintát kell adnia és megalázónak tartja azt, hogy Fazekas Róbert diszkoszvetőtől elveszik az olimpiai aranyérmét.Az olimpikon azt is megalázónak tartja, hogy a WADA közreműködésével a magyar média bemocskolja, befeketíti, és tönkreteszi a családját. Úgy fogalmazott, hogy vele bármit csinálhatnak, ő mindennek áll elébe, de azt senkitől nem tűri el, hogy a családját tönkretegye.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a WADA felszólította a Magyar Olimpiai Bizottságot, hogy csütörtökön 12 óráig adja meg az athéni játékokon kalapácsvetésben aranyérmes Annus Adrián pontos tartózkodási helyét, a határidőt 17 óráig sikerült kitolni.(Magyar Rádió)
Majdnem három hónap után újra kinyit a Vatikáni Múzeum

Majdnem három hónap után újra kinyit a Vatikáni Múzeum

Már nem szed hidroxi-klorokint Donald Trump

Már nem szed hidroxi-klorokint Donald Trump

Elég nagy bajban vannak a kisebb sörfőzdék

Elég nagy bajban vannak a kisebb sörfőzdék