szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Köszönjük, hogy meglátogatott minket, reméljük segíthetünk abban, hogy többet tudjon meg az egyes HVG-könyvekről!

Köszönjük, hogy meglátogatott minket, reméljük segíthetünk abban, hogy többet tudjon meg az egyes HVG-könyvekről! Ha Ön már regisztrált felhasználó, használhatja a HVG Ügyfélpontot is, az oldalt közvetlenül pedig a www.hvgkonyvek.hu címen találja meg. Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a weboldalon keresztül meg is rendelheti a kívánt könyveket, kedvezményes áron, ingyenes házhozszállítással.

Navigáció

Honlapunkon a bal oldalon található menüpontok segítségével navigálhat a legegyszerűbben. Amennyiben aktuális újdonságainkra kíváncsi, kérjük, kattintson az Újdonságok hivatkozásra! Hamarosan megjelenő könyveinkről rövid ismertetőket találhat az Előkészületben menüpont alatt. Kiadónk eddig megjelent összes kötetét a Teljes Kínálat menüpont alatt találja. A legtöbb esetben a könyv aloldalán a könyv adatai mellett a könyvről írt recenziókat, véleményeket is elolvashatja. Ha pedig még többet szeretne tudni, belelapozhat magába a könyvbe is, ha a Kattintson és olvasson hivatkozást választja.

Kedvezményes rendelés és ingyenes házhozszállítás

Amennyiben kiadónkon keresztül vásárol, kedvezményes áron jut a könyveinkhez. Minden esetben 10% kedvezményt adunk a feltüntetett fogyasztói árból, ha pedig Ön HVG Klubkártyával is rendelkezik, 20%-os kedvezményt biztosítunk a könyv árából.

A megrendelt könyveket a GTR csomagszállító-szolgáló segítségével az ország bármely pontjára díjmentesen szállítjuk házhoz. A futár az Ön által megadott címre viszi a könyvet, legyen az otthona vagy munkahelye, méghozzá az Ön által kívánt időpontban.

A 06-1-436-2045-ös telefonszámon további segítséget kaphat, az alábbi elérhetőségek bármelyikén pedig írásban adhatja le rendelését.

Fax: 06-1-436-2012

e-mail [email protected]

Amennyiben nagyobb mennyiség ű könyvet szeretne venni tőlünk, kérjük, keresse Kuntner Gábort, a HVG Könyvek kiadóvezetőjét a [email protected] címen, vagy Kasza Gabriella terjesztési vezetőt a [email protected] címen. Nagytételű rendelésnél további kedvezményeket adunk.

Babakocsit toló anyát és két gyerekét ütötte el egy kisbusz Kecelen

Babakocsit toló anyát és két gyerekét ütötte el egy kisbusz Kecelen

Aligátorteknőst és krokodilt találtak egy dunaharaszti család házában

Aligátorteknőst és krokodilt találtak egy dunaharaszti család házában

Meggyilkolták Irán egyik vezető atomtudósát

Meggyilkolták Irán egyik vezető atomtudósát