szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Májer János, Tokaj polgármestere, a Tokaji Többcélú Kistérségi...

©

Májer János, Tokaj polgármestere, a Tokaji Többcélú Kistérségi Társulás elnöke úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt napokban olyan információk jutottak tudomásomra, amelyek ha valósak, akkor azok aláássák a kistérségi közlekedési egyeztető fórumok intézményét, kárt okozva a magyar és a nemzetközi utazóközönségnek, nem beszélve a zempléni vonzáskörzetben élő állampolgároknak.
   
A korábban kistérségi szinten megtartott menetrend-egyeztetéseken a MÁV-START Zrt.-t képviselő tisztviselők kijelentették, hogy az elkövetkező időszakban a cég fenn kívánja tartani a kör-IC-ket változatlan formában és menetsűrűséggel, azóta azonban a közlekedési társaságnál információk szerint elrendelték, készüljön előterjesztés ezek megszüntetésére, mert ezen járatok okozzák a MÁV hálózatán a késéseket.
   
A tokaji polgármester ezért levélben fordul a vasúttársaság vezetéséhez, amelyben kéri, hogy a zempléni térségben élő százezer ember nevében, járjanak el a kétóránként közlekedő kör-IC-k megőrzése érdekében - olvasható a napilapban.

MTI

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
travelline.hu Plázs

Megszűnő MÁV vonalak

Tizenhat vasúti szárnyvonalon szabad utat adtak a személyszállító vonatok...

Ahhoz, hogy minden magyart beoltsanak Pfizer-vakcinával, 38 tonna szárazjég kellene

Ahhoz, hogy minden magyart beoltsanak Pfizer-vakcinával, 38 tonna szárazjég kellene

Egy túszválság, amely megváltoztathatta egy amerikai elnökválasztás eredményét

Egy túszválság, amely megváltoztathatta egy amerikai elnökválasztás eredményét

Eladhatja a Huawei a P és a Mate-sorozatot is

Eladhatja a Huawei a P és a Mate-sorozatot is