szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Nemcsak időben, de térben is a nyári szezon kiterjesztését célozzák a...

©

Nemcsak időben, de térben is a nyári szezon kiterjesztését célozzák a nemrég indult vagy még tervezett egészségturisztikai beruházások, elsősorban a Zágrábtól északra fekvő gyógyfürdőhelyeken, de természetesen az Adria partján is épülnek új wellness szállók - közölte az MTI-vel a Horvát Idegenforgalmi Közösség.
   
Befejezés előtt áll a zárt medencék és wellness-szolgáltatások egyik legnagyobb komplexumának építése a Zágrábtól északra fekvő Krapinske Toplice gyógyfürdőben. A pihenést nemcsak a medencék, a szaunák és a masszázs jelenti, de a zagorjei dombság várkastélyokkal tarkított vidéke és a megóvott természeti környezet is.
   
Ugyancsak ezen a vidéken, alig 30 kilométerre a fővárostól, Stubicke Toplicében hamarosan megkezdődik Európa egyik legelegánsabb és legjobban felszereltnek elképzelt egészségturisztikai központjának építése. A tengerparton összesen 12 szállodát üzemeltető Sunce Hoteli vállalatcsoport beruházásának értéke mintegy 109 millió euró.
   
A komplexumban öt- és négycsillagos színvonalon egyszerre 1180 vendég elhelyezésére lesz lehetőség, a szolgáltatások köre pedig a rehabilitációs kezelésektől a sport- és szórakozási lehetőségekig terjed.
   
Az Adria partján az idei szezonban szintén a wellness jegyében szélesítik több klasszikus szálloda szolgáltatásait is. Dubrovnikban az egykori Plakir Hotel született újjá Valamar Lacroma Resort néven, Mali Losinjban a Hotel Aurora, Splitben pedig a Hotel Marjan felújításával és modernizálásával bővítették a kínálatot az egészségturisztikai szolgáltatásokat igénylők kedvéért.

MTI

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
120 Hz-es kijelző és 108 megapixeles kamera van a Redmi 85 ezres telefonjában

120 Hz-es kijelző és 108 megapixeles kamera van a Redmi 85 ezres telefonjában

Sok sikert kívánt az országos kórházi főigazgató a távozó egészségügyi dolgozóknak

Sok sikert kívánt az országos kórházi főigazgató a távozó egészségügyi dolgozóknak

Szlovákia bekérette a pozsonyi magyar nagykövetet

Szlovákia bekérette a pozsonyi magyar nagykövetet