szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, mindenféle botrány nélkül, titokban már el is vált a hosszú évtizedekig egy párt alkotó színész házaspár, Détár Enikő és Rékasi Károly.

Détár Enikő és Rékasi Károly házasságbontó perének szerdai tárgyalása a Bors szerint az utolsó volt, szép csendben elváltak egymástól.

A zárt tárgyalásra ugyan nem tudott bemenni a lap munkatársa, de azt írják: az mindössze húszperces volt, feltehetően korábban már mindenben megegyezett a színész pár.

©

Rékasi Károly 2012 de­cembere körül jött össze Pikali Gerda színésznővel, Détár Enikő pedig egy civil férfiba szeretett bele idén tavasszal. A páros 2013 tavaszán egy közös közlemény formájában tudatta, hogy elválnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!