Mrs. Clooney a Golden Globe-on is lepipált minden nőt – galéria

Mrs. Clooney a Golden Globe-on is lepipált minden nőt – galéria

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Uralta a fehér és a piros szín a Golden Globe vörös szőnyegét, de a szokásos dekoltázsvillantás sem maradt el a helyi idő szerint vasárnap esti filmgálán. De a legfeltűnőbb mégis Amal Clooney volt.

Emma Stone és Lorde volt a legkúlabb, ők nadrágban jöttek a Golden Globe-ra, a többiek ragaszkodtak a nagyestélyihez. Érdekes, hogy idén leginkább a fehér színű ruhákat kedvelték a színésznők, Kate Hudson, Salma Hayek, Rosamund Pike, Emily Blunt menyasszonyosra vették a figurát, Blunt és Pike nagyon hasonló szabású és kivágású estélyikben érkeztek.

További képekért kattintson!
©

Néhányan viszont feketébe burkolóztak, Amal Clooney például ébenfekete hajához egy noir Diort húzott, és ahhoz képest, hogy nem szakmabeli, mégis ő került a középpontba, a műsorvezetők, Tina Fey és Amy Poehler is szájukra vették, akik megnyitó beszédükben szinte mindenkiből viccet csináltak. Először hosszasan sorolták George Clooney újdonsült felesége, Amal Alamuddin diplomáciai eredményeit, majd közölték, hogy mindezek ellenére mégis Clooney kap ma életműdíjat. George Clooney ezek után a díja átvételénél nem feledkezett meg feleségéről, és hozzá intézte köszönőbeszédét.

Lepipálta Katalin hercegnőt Mrs. Clooney

További képekért kattintson!
©

A piros is dívott vasárnap éjszaka a vörös szőnyegen, Keira Knightley pedig a Chaneltől egy pillangós kismamaruhát kapott. Rajta kívül alig volt valaki, aki mintákban merészkedett volna a Golden Globe-re. A csilli-villi ruhákból sem volt olyan sok, mint szokott lenni, Julianne Moore-on kívül még Prince választotta ezt a fajta tündöklést.

További képekért kattintson!
©
Julianne Moore
©

Olvassa el a díjátadóról szóló részletes tudósításunkat!