szerző:
hvg.hu

Nyolcrészes valóságshow készül Mariah Carey amerikai énekesnő, dalszövegíró és producer mindennapjairól. A beharangozók szerint lesz benne sok koncert, és a nézők bepillantást nyerhetnek Carey esküvői előkészületeibe is.

A deadline.com szerint Mariah's World lesz a valóságshow címe: az egyórás epizódokból álló sorozat bepillantást nyújt Carey fényűző életébe. A nézők egyebek között nyomon követhetik az énekesnő Európát és Afrikát is érintő Sweet Sweet Fantasy nevű turnéját és James Packer ausztrál milliárdossal kötendő házasságának előkészületeit.

©

A beharangozók szerint az énekesnő kevéssé ismert sérülékeny és humoros oldalát is megmutatja, a nézők továbbá megismerhetik Mariah Carey családját és barátait is.

A sorozat az NBC Universalhoz tartozó E! Entertainment 153 országban 24 nyelven elérhető, 17 nemzetközi csatornáján fog futni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!