szerző:
MTI

Illatfejezettel bővül a Beckham-saga: a focista-expopcsillag sztárpár Intimately Beckham (kb. Bizalmasan Beckham) márkanévvel szeptembertől saját parfümjeit is elkezdi forgalmazni.

Az új illatokról Victoria Beckham, a manapság a divatüzletben érdekelt egykori Spice Girl nyilatkozott a Women’s Wear Daily című amerikai divatmagazinnak. „Miben különbözik más hírességek parfümjétől? Hát abban, hogy nem sajnálom az időt a részletek ellenőrzésére. Hírességek vagyunk, a nevünket adjuk hozzá. Szeretem a kezemben tartani az egész folyamatot” – magyarázta a focista felesége.

A 25-55 dolláros (4500-10000 forintos) parfümkészlet bemutatóját a múlt héten tartották Beverly Hillsben, s a tervek szerint a Beckham-illatokat (köztük Instinct, azaz Ösztön elnevezéssel Davidét) szeptembertől árulják majd az áruházakban, januártól pedig a drogériákban is. Gazdasági elemzők szerint az illatüzlet idén akár 100 millió dolláros (mintegy 18 milliárd forintos) bevételt is hozhat a brit párnak, jövőre pedig megduplázódhat a profit.

MTI Gazdaság

Bírság a Rossmannak, mert nem tartott elég parfümöt

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1 millió forintra bírságolta a Rossmann Magyar Kereskedelmi Kft-t, mivel a Rossmann a fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolására alkalmas magatartást tanúsított, amikor nyíregyházi üzletében egy akció keretében reklámozott termékéből csupán minimális készlet állt rendelkezésre, amely az akció első óráiban elfogyott - közölte a GVH a döntést.

MTI Világ

Beckham nem játszik, de telt ház várja

Bár sérülése miatt továbbra is bizonytalan, mikor mutatkozhat be David Beckham az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), csapata, a Los Angeles Galaxy telt ház előtt játssza hátralévő mérkőzéseit.

Shake

Beckham: egy korszak véget ért

David Beckham a következő héttől a Los Angeles Galaxyban folytatja pályafutását. A labdarúgó szupersztár lépését sokan sokféleképpen értékelik, futballszakmai szempontból leginkább kedvezőtlenül, emellett a rajongók is felettébb csalódottak. Joggal, a foci legendát többet nem látjuk európai pályán.

Magyar Rádió Online Gazdaság

Nemzeti illat az ország első parfümgyárából

Átadták kedden az ország első parfümgyárát Balmazújvárosban. A mintegy 200 millió forintos beruházást teljes mértékben önerőből valósította meg egy debreceni vállalkozó, aki 5-10 embert foglalkoztat az üzemben.

MTI Világ

Beckham vasárnap búcsúzik a Real Madridtól

David Beckham véget vetett a találgatásoknak: vasárnap játszik utoljára a Real Madrid labdarúgócsapatának színeiben, és aztán a Los Angeles Galaxyban folytatja pályafutását.

MTI Világ

Parfümillatú, csoki ízű cigi hódít a fiatalok között

Új dohánytrend hódít a francia fiatalok körében: egyre népszerűbbek a csoki-, karamell- vagy vanília ízű cigaretták, noha a kormány megtiltotta a füstölést a bárokban és éttermekben. Az egészségkárosító rudacskák tehát élvezeti cikkből divatáruvá kezdenek válni tőlünk nyugatabbra.

Shake

Provokatív fotók a Beckham-házaspárról

A sajtó aktivitása alapján ez lehet a legnagyobb média esemény 9/11 óta Amerikában. A hisztéria a tetőfokra hágott, bármelyik előkelőség, sőt maga az amerikai elnök érkezése sem vonzott ennyi újságírót, mint David és Victoria Beckham, ahogy először amerikai földre lépett, mint hivatalos rezidens.

Pécsi választási balhé: Teljesen eltérő verziókat állítanak az érintett felek

Pécsi választási balhé: Teljesen eltérő verziókat állítanak az érintett felek

Apró közúti torpedó lett Bulgária első saját villanyautója

Apró közúti torpedó lett Bulgária első saját villanyautója

Patkányok randalíroznak a tokiói utcákon (videó)

Patkányok randalíroznak a tokiói utcákon (videó)

Mi tudható a részvételi adatokból kora délután?

Mi tudható a részvételi adatokból kora délután?

Az emberek köszönték a krumplit, és leszavaztak az ellenzékre

Az emberek köszönték a krumplit, és leszavaztak az ellenzékre

Imádni fogja, amikor megkapja a következő Windows-frissítést

Imádni fogja, amikor megkapja a következő Windows-frissítést