Tetszett a cikk?

Romániában járt Kovács „Kovi” István, a LUXx Video tulajdonosa, hogy megegyezzen Nagy Zoltán rendező-producerrel és Alina Plugaru pornósztárral a Vámpírok orgiája Drakula földjén című film forgatásáról, amelyet a magyar producer a romániai Belami céggel közösen készít.

Az alkotást teljes egészében Romániában veszik fel. A Libertatea napilap úgy tudja, a film összköltsége eléri a 80 ezer eurót, és mivel a törcsvári (Brassó megye) Drakula-kastélyban nem kaptak filmezési engedélyt, egy másik kastélyhoz hasonló helyszínen forgatnak. A lapnak nyilatkozó Nagy Zoltán elmondta, a szereplők középkori ruhákban és díszletek között kezdik a jeleneteket, de forgatni fognak temetőben is.

Alina Plugaru – akinek nevét akkor ismerték meg igazán, amikor bejelentette, egyetlen nap alatt hatvan férfival fog szeretkezni – mellett a filmben a magyar Mya Diamond is szerepel, a forgalmazásról a Hefner Media AG gondoskodik.

Irházi János / Arad

Trend

Pornós minták

HVGA pornófogyasztó férfiak a filmbéli helyzeteket élőben is szeretnék kipróbálni, amiből profitálni is lehet...

Shake

A brutális webpornó-ipar az orosz maffiáé?

Illegális pornó hálózat bukott le, mert valaki elkövette azt, amit látott a filmeken. Az illető megerőszakolást nézett az interneten, majd lement az utcára és megtette.

MTI Világ

Arat a szifilisz a cseh pornóiparban

Szifiliszjárvány tört ki a cseh pornószínészek között. A cseh egészségügyi minisztérium jelentése szerint az országban júliusra csaknem 20 százalékkal nőtt az új megbetegedések száma az előző év azonos időszakához képest.

László Éva Lilla Karrier

Pornó testközelből: véget nem érő orgia?

Cicik, popsik, szerszámok, síkosító készenlétben, no meg egy friss, kéthetes AIDS-teszt a nem létező nadrágzsebben, és már forog is a film. Király Kati pornószínésznőt és a legismertebb hazai pornófilmrendezőt, Kovit faggattuk szakmájuk rejtelmeiről. Kulisszatitkok a kamera elől és mögül.

Újra Hitchcock törvénye érvényes, a film visszatalál a hálószobába

Újra Hitchcock törvénye érvényes, a film visszatalál a hálószobába

Radar360: Rossz világ jön a gazdaságra és az Indexre

Radar360: Rossz világ jön a gazdaságra és az Indexre

Hogyan vásároljunk igazán jutányos áron?

Hogyan vásároljunk igazán jutányos áron?