szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Élő mackóval érkezett a kórházba első unokája üdvözlésére Joszip Kobzon, a Magyarországon is ismert orosz énekes.

Kobzon Andrej fiának és Nasztya Coj nevű menyének babája a Mihail nevet kapta – beceneve Miska, az orosz mesékben pedig Miskának nevezik a mackókat – több magyarázattal nem szolgált az ötletre a sztár.

Mindenesetre az egész család elment a kórházba fogadni a hazaengedett babát és mamát, még a kicsi dédmamája is ott volt, nem is szólva Kobzonék barátairól.

A mackót természetesen a kórházba csak egy gyors fényképezkedés idejére engedték be, abba a helyiségbe, ahol a távozó kismamák várják a papírjaikat. A moszkvai bulvárlapok persze részletesen beszámoltak a fantasztikus eseményről, amelyen nem is csupán a sztár Kobzon és családja volt jelen, hanem még egy két lábon is járni tudó, élő medve is.

A Komszomolszkaja Pravda című lap magyarázatot keresve kiderítette, hogy Koreában, ahonnan a kismama felmenői származnak, jelképes állat a medve: a regék szerint a koreai nép ősapja egy istenség és egy asszonnyá vált medve gyermeke volt, és így tán remélhető, hogy a maci szerencsét hoz kis druszájának. A történetek arról nem szóltak, hogy mi lesz az állattal a továbbiakban.

hvg.hu Shake

Rossz osztályzatokhoz vezet az aktív szexuális élet

Egy brit elit egyetemeken folytatott kutatás eredményei alapján úgy tűnik, az aggódó szülőknek mindig is igazuk volt – minél többször él egy diák szexuális életet, annál rosszabb jegyeket kap.

Bari Máriusz Világ

Fény derült a texasi UFO-rejtély titkára

Bombaként robbant az amerikai hírcsatornákon, hogy a texasi Stephenville kisváros felett ufók jelentek meg január 8-án, miközben az amerikai légierő szerint semmilyen légigyakorlat nem zajlott azidőtájt.

hvg.hu Plázs

Mi kell a nőnek egy szállodában?

A férfiak és a nők közti különbségek kutatása kimeríthetetlen téma, semmi sem banális, minden tanulságos. Egy új, szállodákról szóló felmérés a nők specifikus igényeire akarja felhívni a figyelmet – noha már régóta léteznek szállodák férfimentes övezettel.

Shake

"Intim, de nem vulgáris" aktsorozat Bódi Sylviről - videóval

Tombor Zoltán hivatásos képzés nélkül, szinte véletlenül vált az egyik legkeresettebb magyar divatfotóssá, akinek még a nagy áttörés, a külföldi karrier is összejött. A szerkesztők és a tervezők imádják, hónapokra előre tele van munkával. Az idei erotikus naptárpiac talán legszebb darabját is ő fotózta, Bódi Sylvi főszereplésével. Tombornak még Sylviből is sikerült valami egészen újat kihoznia, pedig a volt playmate-ről igazán sokan készítettek már sorozatokat.

Senki nem táncol úgy 83 évesen, mint Anthony Hopkins

Senki nem táncol úgy 83 évesen, mint Anthony Hopkins

Mészáros Lőrinc gázszerelős munkára vállalkozott

Mészáros Lőrinc gázszerelős munkára vállalkozott

PDSZ: A tanároknak nem a 26, hanem a 84 százaléka oltatná be magát

PDSZ: A tanároknak nem a 26, hanem a 84 százaléka oltatná be magát