szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Folytatódik cikksorozatunk, amelyben itthon élő külföldi mesterszakácsok ajánlják nekünk kedvenc karácsonyi receptjeiket. Mindenkinek tartogat ínyencségeket az ajánló, aki szeretne kicsit eltérni a halászlé - töltött káposzta - bejgli "szentháromságától".

Cikksorozatunk első részében Roland Holzer, a Kempinski Hotel Corvinus főszakácsa osztotta meg velünk kedvenc borhab levesének, göngyölt fogasfiléjének és libapecsenyéjének repceptjét, most egy Magyarországon élő japán mesterszakácsnő különleges receptjeivel és a Lukács cukrászda executive séfjének desszert ajánlatával ismerkedhetnek meg.

A recepteket ide kattintva olvashatja el.

Sajátos logika mentén csökkentették az államilag támogatott férőhelyek számát az egyetemeken

Sajátos logika mentén csökkentették az államilag támogatott férőhelyek számát az egyetemeken

Veszélyes lehet az egészségére, ha zárt helyen szárítja a ruháit

Veszélyes lehet az egészségére, ha zárt helyen szárítja a ruháit

Ez nem a világvége: Van egy pár dolog, amit rosszul tudunk a klímaváltozásról

Ez nem a világvége: Van egy pár dolog, amit rosszul tudunk a klímaváltozásról

Újabb túszok térhettek vissza szombaton Izraelbe

Újabb túszok térhettek vissza szombaton Izraelbe