szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Folytatódik cikksorozatunk, amelyben itthon élő külföldi mesterszakácsok ajánlják nekünk kedvenc karácsonyi receptjeiket. Mindenkinek tartogat ínyencségeket az ajánló, aki szeretne kicsit eltérni a halászlé - töltött káposzta - bejgli "szentháromságától".

Cikksorozatunk első részében Roland Holzer, a Kempinski Hotel Corvinus főszakácsa osztotta meg velünk kedvenc borhab levesének, göngyölt fogasfiléjének és libapecsenyéjének repceptjét, most egy Magyarországon élő japán mesterszakácsnő különleges receptjeivel és a Lukács cukrászda executive séfjének desszert ajánlatával ismerkedhetnek meg.

A recepteket ide kattintva olvashatja el.

Autókölcsönzés: globális szereplőt szorít ki részpiacáról egy magyar cég

Autókölcsönzés: globális szereplőt szorít ki részpiacáról egy magyar cég

Az izraeli támadás ellenére folytatódhatnak a tárgyalások az iráni atomprogramról

Az izraeli támadás ellenére folytatódhatnak a tárgyalások az iráni atomprogramról

Felfüggesztették egy budapesti gyermekotthon vezetőjét, drogot találhattak az intézményben

Felfüggesztették egy budapesti gyermekotthon vezetőjét, drogot találhattak az intézményben

Kosz, nem: magyar kutatók megoldásával készülhetnek gyorsabban az új gyógyszerek

Kosz, nem: magyar kutatók megoldásával készülhetnek gyorsabban az új gyógyszerek