szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Folytatódik cikksorozatunk, amelyben itthon élő külföldi mesterszakácsok ajánlják nekünk kedvenc karácsonyi receptjeiket. Mindenkinek tartogat ínyencségeket az ajánló, aki szeretne kicsit eltérni a halászlé - töltött káposzta - bejgli "szentháromságától".

Cikksorozatunk első részében Roland Holzer, a Kempinski Hotel Corvinus főszakácsa osztotta meg velünk kedvenc borhab levesének, göngyölt fogasfiléjének és libapecsenyéjének repceptjét, most egy Magyarországon élő japán mesterszakácsnő különleges receptjeivel és a Lukács cukrászda executive séfjének desszert ajánlatával ismerkedhetnek meg.

A recepteket ide kattintva olvashatja el.

Gondolkozz velünk: Mozaikpadló – Szexi a matek 13.

Gondolkozz velünk: Mozaikpadló – Szexi a matek 13.

„Patrióta zöldpolitika” magyar módra: húsvétkor szinte az összes napelem exportra termelt

„Patrióta zöldpolitika” magyar módra: húsvétkor szinte az összes napelem exportra termelt

Látványos elektromos szedánnal rukkolt elő a Toyota

Látványos elektromos szedánnal rukkolt elő a Toyota

Kórházba került Carlos Santana

Kórházba került Carlos Santana