szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Folytatódik cikksorozatunk, amelyben itthon élő külföldi mesterszakácsok ajánlják nekünk kedvenc karácsonyi receptjeiket. Mindenkinek tartogat ínyencségeket az ajánló, aki szeretne kicsit eltérni a halászlé - töltött káposzta - bejgli "szentháromságától".

Cikksorozatunk első részében Roland Holzer, a Kempinski Hotel Corvinus főszakácsa osztotta meg velünk kedvenc borhab levesének, göngyölt fogasfiléjének és libapecsenyéjének repceptjét, most egy Magyarországon élő japán mesterszakácsnő különleges receptjeivel és a Lukács cukrászda executive séfjének desszert ajánlatával ismerkedhetnek meg.

A recepteket ide kattintva olvashatja el.

Március 15-i eseményt és népszavazást hirdetett meg Magyar Péter

Március 15-i eseményt és népszavazást hirdetett meg Magyar Péter

Hogy kaphatok még mindig lángost, ha tilos a sütés az aluljáróban? – minden, amit az új fővárosi intézkedésről eddig tudni lehet

Hogy kaphatok még mindig lángost, ha tilos a sütés az aluljáróban? – minden, amit az új fővárosi intézkedésről eddig tudni lehet

Van még esély kiengesztelődésre Orbán Viktorral szemben?

Van még esély kiengesztelődésre Orbán Viktorral szemben?

Február 25-én folytatódhatnak az orosz–amerikai béketárgyalások

Február 25-én folytatódhatnak az orosz–amerikai béketárgyalások