szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Folytatódik cikksorozatunk, amelyben itthon élő külföldi mesterszakácsok ajánlják nekünk kedvenc karácsonyi receptjeiket. Mindenkinek tartogat ínyencségeket az ajánló, aki szeretne kicsit eltérni a halászlé - töltött káposzta - bejgli "szentháromságától".

Cikksorozatunk első részében Roland Holzer, a Kempinski Hotel Corvinus főszakácsa osztotta meg velünk kedvenc borhab levesének, göngyölt fogasfiléjének és libapecsenyéjének repceptjét, most egy Magyarországon élő japán mesterszakácsnő különleges receptjeivel és a Lukács cukrászda executive séfjének desszert ajánlatával ismerkedhetnek meg.

A recepteket ide kattintva olvashatja el.

Rácz András szerint Orbán Balázs disszertációja legalább kilencoldalnyi, hivatkozás nélkül átvett szöveget tartalmaz

Rácz András szerint Orbán Balázs disszertációja legalább kilencoldalnyi, hivatkozás nélkül átvett szöveget tartalmaz

A MÁV feltette a nagy kérdést: Sínen megy, és 100-ból 98-szor pontos – mi az?

A MÁV feltette a nagy kérdést: Sínen megy, és 100-ból 98-szor pontos – mi az?

Azahriah többet érdemelt volna 

Azahriah többet érdemelt volna 

A franciák több mint fele azt szeretné, hogy bukjon meg a kormány

A franciák több mint fele azt szeretné, hogy bukjon meg a kormány