szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Folytatódik cikksorozatunk, amelyben itthon élő külföldi mesterszakácsok ajánlják nekünk kedvenc karácsonyi receptjeiket. Mindenkinek tartogat ínyencségeket az ajánló, aki szeretne kicsit eltérni a halászlé - töltött káposzta - bejgli "szentháromságától".

Cikksorozatunk első részében Roland Holzer, a Kempinski Hotel Corvinus főszakácsa osztotta meg velünk kedvenc borhab levesének, göngyölt fogasfiléjének és libapecsenyéjének repceptjét, most egy Magyarországon élő japán mesterszakácsnő különleges receptjeivel és a Lukács cukrászda executive séfjének desszert ajánlatával ismerkedhetnek meg.

A recepteket ide kattintva olvashatja el.

Térképen mutatjuk az iráni településeket, amiket eddig izraeli támadás ért

Térképen mutatjuk az iráni településeket, amiket eddig izraeli támadás ért

Szoboszlai elárulta a születendő gyerekének a nemét

Szoboszlai elárulta a születendő gyerekének a nemét

Valóra vált minden múzeum rémálma

Valóra vált minden múzeum rémálma

Háromszoros különbség az ingatlan-értékbecslések között, egy horgásztanya miatt áll a bál Lőrinciben

Háromszoros különbség az ingatlan-értékbecslések között, egy horgásztanya miatt áll a bál Lőrinciben