Ostoba focistafeleség vagy divatkirálynő?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Victoria Beckhamet lehet utálni vagy isteníteni, de képtelenség szó nélkül elmenni amellett a jelenség mellett, amit saját magából kreált. Karrierje külön marketingkurzust érdemelne: tátogó Spice Girlből lett rafinált üzletasszony, stílusikon és mára feltörekvő divattervező is, amellett, hogy három gyereket és egy férjet gardíroz. És még mindig csak 36 éves.

Bár már kiskorában is világhírnévről álmodozott, a Spice Girls indulásakor senki sem gondolta volna, hogy a többnyire háttérbe szorított, inkább csak szempilláit rebegtető, mint énektehetségével brillírozó Victoria Adams lesz majd az, aki valóságos birodalmat kovácsol saját magából. Posh Spice a visszafogottan szexi, kissé gőgös úrilányt adta a csapatban, aki igazán nem zavart sok vizet, különösen a két legnagyobb szájú tag, Geri Halliwell és Melanie Brown mellett.

Miután kifulladt a girl power, egy időre Victoria karrierje is zsákutcába került. Saját számai eltűntek a süllyesztőben, végül nem erőltette a szólókarriert. Viszont nem az a típus, aki hagyja, hogy elfeledkezzenek róla. Ekkor már David Beckham felesége volt, úgyhogy ráfeküdt a jól csengő családnév brandingjére. Ez a húzás lett minden későbbi sikerének alapja. Persze, külön is ismertek voltak már, de együtt végképp ütőképes sztárpáros született. Így aztán nem is estek ki soha a reflektorfényből, ráadásul bármibe kezdenek, sikeressé válik, legyen az parfüm vagy farmer, könyv vagy valóságshow, a milliós reklámszerződésekről nem is beszélve.

A folytatást és a fotókat ide kattintva érheti el.