Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Süthetünk belőle spárgás lepényt, vagy ha úgy tetszik quiche-t.
Süthetünk belőle spárgás lepényt, vagy ha úgy tetszik quiche-t. A quiche a franciák hagyományos omlós tésztából készült lepénye (tortának is nevezhetjük), melyet igen változatos sós töltelékekkel készítenek. Sokszor hallhatjuk francia pizza megnevezését is. Gazdag töltelékkel tökéletes ebéd vagy vacsora, de uzsonnára illetve salátával előételként is tálalhatjuk. A recept leírását itt találja, de kedvcsinálónak itt egy fotó a már elkészült lepényről.