szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A kapszulát nem kell kinyitni, és a kávéfőzés közben sem nyílik ki sehogy, a kávé nem érintkezik a levegővel vagy a...

A kapszulát nem kell kinyitni, és a kávéfőzés közben sem nyílik ki sehogy, a kávé nem érintkezik a levegővel vagy a géppel, ezért egyrészt nem veszik el az aromája, másrészt soha nem szóródik ki és semmi nem lesz koszos. Van valami spéci technológia is, kétfázisú extrakció, amitől pont úgy és olyan módon megy bele a kávé aromája az italunkba, ahogyan az a legjobb mindenkinek. A valóságban ez annyit jelent, hogy bele kell tenni egy kapszulát, alá egy csészét, megnyomni egy gombot, és kész.

Isolde kávéfőző tesztjét ide kattintva olvashatja el.

Azahriah: Nyersebb a siker, mint korábban képzeltem, és sok a negatív velejárója

Azahriah: Nyersebb a siker, mint korábban képzeltem, és sok a negatív velejárója

Saját holdingot alapított a kormányzat ideológiai szervezeteinek egyik fontos háttérembere

Saját holdingot alapított a kormányzat ideológiai szervezeteinek egyik fontos háttérembere

Abbahagyja az Elviszlek magammal című műsorát D. Tóth Kriszta

Abbahagyja az Elviszlek magammal című műsorát D. Tóth Kriszta

Lázárék albérletként akarják felújíttatni a nagy pályaudvarokat

Lázárék albérletként akarják felújíttatni a nagy pályaudvarokat