szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A kapszulát nem kell kinyitni, és a kávéfőzés közben sem nyílik ki sehogy, a kávé nem érintkezik a levegővel vagy a...

A kapszulát nem kell kinyitni, és a kávéfőzés közben sem nyílik ki sehogy, a kávé nem érintkezik a levegővel vagy a géppel, ezért egyrészt nem veszik el az aromája, másrészt soha nem szóródik ki és semmi nem lesz koszos. Van valami spéci technológia is, kétfázisú extrakció, amitől pont úgy és olyan módon megy bele a kávé aromája az italunkba, ahogyan az a legjobb mindenkinek. A valóságban ez annyit jelent, hogy bele kell tenni egy kapszulát, alá egy csészét, megnyomni egy gombot, és kész.

Isolde kávéfőző tesztjét ide kattintva olvashatja el.

Őrült vékonynak tűnik az őszre várt iPhone 17 Air – videó

Őrült vékonynak tűnik az őszre várt iPhone 17 Air – videó

Vizsgálat indult a Váci Egyházmegye egyik papja ellen szexuális visszaélés miatt

Vizsgálat indult a Váci Egyházmegye egyik papja ellen szexuális visszaélés miatt

És akkor Trump megmondta, Putyin mekkora szívességet tett Ukrajnának

És akkor Trump megmondta, Putyin mekkora szívességet tett Ukrajnának

Sky Sports: Carlo Ancelotti hajszálnyira van a brazil válogatott kispadjától

Sky Sports: Carlo Ancelotti hajszálnyira van a brazil válogatott kispadjától