Pacquiao új ajánlatot tett Mayweathernek és válaszra vár

Pacquiao új ajánlatot tett Mayweathernek és válaszra vár

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Két sikertelen tárgyalás után Manny Pacquiao, a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka továbbra sem adja fel a reményt, hogy 2011-ben végre megküzdhet Floyd Mayweatherrel.

Manny Pacquiao
©

Napjaink vitathatatlanul legeredményesebb bokszolója november 13-án a texasi Cowboys Stadionban a Boksz Világtanács (WBC) nagyváltósúlyú övéért küzd meg Antonio Margaritóval (38 győzelem - 6 vereség), várhatóan 45 ezer néző előtt.

A 31 éves fülöp-szigeteki bokszoló igyekszik úgy szervezni az életét, hogy félévente összecsapjon valakivel, ezt pedig folytatni akarja következő meccse után is. Az elsődleges cél továbbra is egy régóta várt Manny Pacquiao – Floyd Mayweather összecsapás lenne, ez azonban eddig kétszer meghiúsult.

"A szurkolók miatt én még mindig remélem, hogy összejöjjön a Mayweather elleni meccs – mondta Pacquiao. - Nagyszerű ajándék lenne számukra, mert nélkülük Manny Pacquiao nem lenne Manny Pacquiao, Floyd Mayweather pedig nem lenne Floyd Mayweather. Azt hiszem, mindent elmondtam, amit erről mondhatok, most már csak Floydnak kellene rábólintani a küzdelemre.”

Az öklöző promótere Bob Arum, Ross Greenburg-gel, az HBO Sports elnökével karöltve új szerződést küldött Mayweather menedzsmentjének és hisznek abban, hogy harmadszorra már összejön a nagy meccs.

"Még várok a szerződés aláírására – így Pacquiao. – A promóterem, Bob Arum dönti el, hol fogok bokszolni legközelebb. Én csak edzem, ahogy mindig szoktam és felkészítem magam a következő küzdelemre. Remélem Floyd megküzd velem, de ha mégsem, akkor lesz más lehetőség, Bob majd megtalálja."

A hírek szerint Manny Pacquiao elsősorban már csak egy Floyd Mayweather elleni meccs miatt bokszol, ha ez nem jön össze, hamarosan visszavonul.