Gera Zoltán mégsem hagyja el Angliát

Gera Zoltán mégsem hagyja el Angliát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Nemzeti Sport Online információi szerint Gera Zoltán, a Fulham FC magyar válogatott játékosa nagy valószínűséggel visszatér egykori csapatához, a West Bromwich Albionhoz.

Gera Zoltán 2004 és 2008 között négy szezont játszott végig a birminghami csapatnál, ahol összesen 155 mérkőzésen lépett pályára, és 55 gólt szerzett. Miután idén márciusban kiderült, hogy a középpályás elhagyja jelenlegi klubját, a Fulham FC-t, több klub is érdeklődni kezdett iránta.

Angliából a Newcastle United, a West Bromwich Albion és a Blackpool, Spanyolországból a Real Zaragoza, Olaszországból pedig a Sampdoria és a Chievo jelentkezett be a londonban kevés lehetőség kapó játékosért. A Nemzeti Sport Online hírei szerint a WBA lehet a befutó.

A régi emlékek mellett óriási szerepet játszhat a végső döntésben az is, hogy a WBA csapatát 2011. februárjától az a Roy Hodgson irányítja, akivel korábban Gera két évig együtt dolgozott a Fulham csapatánál, akivel nagyon jó volt a kapcsolata és akinél alapembernek számított.

A West Bromwich Albion idén a 11. helyen végzett az angol Premier League-ben.