Kubatov holland technikát ígér az új Fradi stadionba

Kubatov holland technikát ígér az új Fradi stadionba

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kubatov Gábor a Facebookon lelkendezett, milyen profi eljárások és technikák vannak az Amsterdam arénában, azt ígérte a drukkereknek, azokat az új Albert Stadionban is meg fogják valósítani.

©

"Ma délelőtt az Amsterdam arénában jártunk Szekeres Tamás kollégámmal, ahol a stadionüzemeltetéssel kapcsolatos lehetőségeket és praktikákat mutattak nekünk. Elképesztően profin működik itt a szurkolói kiszolgálás, és itt is bebizonyosodott, hogy kellő odafigyelés mellett egy modern stadion, plusz bevételt generál a klubnak, melyet a labdarúgás fejlesztésére lehet költeni" - írta Kubatov Gábor a Facebookon.

Ahogy arról már korábban írtunk, az Albert Stadion márciusban bezár, helyette 2014-re új arénát ígérnek. Az építési pályázatot már kiírták, a tervek szerint a létesítmény 22 ezer fő befogadására lesz képes.

Kubatov Gábort a délelőtti holland stadiontúra során lenyűgözte, hogy  a gyepszőnyeg állapotától kezdve a büfékben elfogyasztott italokon keresztül mindent nyomon tudnak követni. "Biztosan mondhatom, hogy az új stadionunkban is ilyen eljárások és technikák lesznek" - tette hozzá a klubelnök.