"Tűzzel-vassal irtani fogjuk őket" - a Honvéd üzent saját nyilas szurkolóinak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Győri ETO - Budapesti Honvéd FC kupameccs után kiderült, hogy a vendégszurkolók megrongálták a győri stadion mellékhelyiségét. A kispesti klub a szájtjára kirakott írásban közli a garázdákkal, hogy börtönbe fogja juttatni őket.

Elismeréssel szólt honlapján a csapatot biztató szurkolókról a Budapest Honvéd FC, ám arra is felhívja a figyelmet, hogy pár ember barbársága miatt szégyenkezniük kell.

A Honvéd azt írja, hogy a meccs után elküldte a Győri ETO pályagondnoksága azokat a fotókat, amelyek a vendégszektor tönkretett mosdójáról készültek a mérkőzés után. A kispesti klub két fotót is közölt, egyiken a lerúgdosott piszoárok látszanak, a másikon egy, a volt izraeli kormányfőnek üzenő matrica.

"A kárt meg fogjuk téríteni a győrieknek, és elnézésüket kérjük. Elnézésüket kérjük a barbárokért, és azért a nyilas söpredékért, amely a mellékelt feliratot a mosdó belső falára pingálta. Nektek, rasszista barbároknak pedig üzenjük, hogy jobban fogunk titeket figyelni, és minden erővel azon leszünk, hogy elkapjunk, és bebörtönözzünk titeket. Nem csak az összes stadionból akarunk titeket kitiltani, de a mi életünkből is. Szégyenkezzetek ti! Mi soha többet nem akarunk elnézést kérni miattatok" - áll a klub közleményében.

A klub egyúttal arra kéri a többi szurkolót, hogy ne engedjék, hogy egy pár sötét lelkű kígyó tönkretegye mindazt, amit mi közösen építenek. "Tűzzel-vassal irtani fogjuk őket, de ehhez az is kell, hogy Önök se tolerálják jelenlétüket. Hajrá Honvéd, Csak a Kispest!" - áll a közlemény végén.