Beérett az Orbán-álom, Dzsudzsák lelép az Emirátusokból?

Beérett az Orbán-álom, Dzsudzsák lelép az Emirátusokból?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pont úgy, ahogy azt a miniszterelnök egy éve már kérte.

Helyi lapértesülések szerint az al-Vahda megállapodott új légiósával, aki Dzsudzsák Balázs utódja lesz, mivel a magyar futballista nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését a klubnál – írta az nso.hu.

Az Emirates al-Jum értesülése szerint az új futballista egy irányító középpályás lesz, amire nagy szüksége van a gárdának, hogy előrébb tudjon lépni. A hivatalos bejelentésre a héten kerülhet sor, az új játékos a Sebastián Tagliabúe, Rim Csang Vu, Murad Batna légiósfogathoz csatlakozik.

Dzsudzsák Balázs ebben a szezonban 19 bajnoki mérkőzésen hat góllal és hat gólpasszal zárt, csapata pedig ezüstérmet szerzett.

Lehet azonban, hogy most eleget tett Orbán Viktor felszólításánák, és valóban hazatér. 

A miniszterelnök alig egy éve éppen az Budapesten tartózkodó egyiptomi elnökkel készült találkozni, amikor egy belvárosi szálloda előtt Dzsudzsákot látta meg, és nyomban hozzá is sietett. Miután kölcsönösen megérdeklődték egymástól, hogy vannak, s kiderült, hogy a focista még egy hétig szabadságát tölti, aztán utazik vissza Abu-Dzabiba, a miniszterelnök nekiszegezte a felvetést:

Most már hazajöhetne. Nem tudom, mit keres ott, az araboknál. Most má’ vót ott eleget!"

"Jövök szívesen" – felelte Dzsudzsák, aki ezt állítása szerint már az "elnök úrnak" (feltehetően Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének) is mondta már.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások