Balogh Csaba
Szerzőnk

Balogh Csaba

Balogh Csaba hvg360

Mi jön az okostelefonok után?

Lényegében mindenkinek van okostelefonja, aki megteheti, így a technológiai vállalatoknak hamarosan valami más eszközről kell elhitetniük a fogyasztókkal, hogy nélkülözhetetlen a mindennapjaikhoz. Most a szemüveg tűnik befutónak.

Balogh Csaba Tech

Újdonság: itt a Telekom TV

A 2006 óta meglévő IPTV szolgáltatása továbbfejlesztéseként felhőalapú televíziós platformot vezetett be a Telekom. A hagyományos tévézést az újhullámos megoldásokkal vegyítő szolgáltatással 4K minőségű szórakozást és a képernyők közötti zökkenőmentesebb váltást ígéri a szolgáltató.

Balogh Csaba Tech

Vészhelyzetet hirdetett ki a Facebook, törölte Trump videóját

Rendkívülinek és rendkívül veszélyesnek ítéli meg a Facebook a Washingtonban magyar idő szerint szerda éjjel zajló eseményeket. Ezért eltávolította a közösségi oldalról Donald Trump leköszönő amerikai elnök videóját, amely csak olaj lehet a tűzre. Beavatkozott a YouTube, majd a Twitter is.

Balogh Csaba Tech

Itt a magyar Facebook? A Hundub az egyik legrosszabb dolog, ami az internettel történhetett

A Hundub nevű közösségi oldallal egyáltalán nem az a baj, hogy magyar. A gond az, hogy amatőrségével és igénytelenségével meggyalázza a “magyar termék” fogalmát – abban az országban, ahol hamarabb volt egy, a maga korában kreatív és modern iWiW-ünk, mint hogy Mark Zuckerberg egyáltalán beiratkozott volna egyetemre. Íme a “Facebook” és a világ, ahogy a 4024 Debrecen, Piac utca 70. szám alól látszik.

Balogh Csaba Tech

Még csak most jön majd az 5G java, Budapesten kutatják-fejlesztik

A Magyar Telekom, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és az Ericsson Magyarország kutatás-fejlesztési együttműködésbe kezdett az ötödik generációs mobiltechnológia terén. A Telekom a frekvenciát adja, az Ericsson a hálózatot építette fel a BME "I" épületében. Az 5G rendszerek felhasználási lehetőségeit kutatják a mezőgazdaságban és az okos gyártás területén.

1 2 3 4 5 6 7
35