Új, gyári mobiltok jöhet az új iPhone-okhoz, növeli majd az üzemidejüket

Új, gyári mobiltok jöhet az új iPhone-okhoz, növeli majd az üzemidejüket

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az iOS 13 legaktuálisabb verziójában olyan jelekre bukkantak, amelyek valószínűsítik, hamarosan akkumulátorral kiegészített tok érkezhet az idei iPhone-okhoz is.

A MacRumors bukkant rá az okos akkumulátoros tokok néhány részletére az iOS 13.2 bétájában, illetve az iOS 13.2-ben. Három, különböző modellszám alatt futó tokról van szó, ezek a három idei modellhez, az iPhone 11-hez, az iPhone 11 Próhoz és az iPhone 11 Pro Maxhoz készülhetnek. A kinézetüket illetően nagyon hasonlítanak a tavalyi modellek, azaz az iPhone Xs, az iPhone Xs Max és az iPhone XR hasonló célú tokjaihoz, persze a megváltozott kamerarendszer miatt más a kivágás.

©

Azt még nem tudni, mikor kerülnek piacra a tokok, amelyekkel meghosszabbítható a telefonok hálózatfüggetlen működési ideje, bár az előző modelleknél a megjelenést (2018. szeptember) követő év januárjában jelentek meg a tokok.

Azonban az, hogy immár az akkus tokok képei is elérhetővé váltak, azt sugallja a MacRumors szerint, hogy ezúttal nem kell megvárnunk a januárt, a valóban hasznos tokok akár még ebben az évben, jó esetben az ünnepi szezon kezdetén megvásárolhatóvá válnak.

Ha érdeklik az iPhone-os hírek, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.