Balogh Csaba
Balogh Csaba
Tetszett a cikk?

Jövő héten a hazai piacon is megkezdi a Samsung első összehajtható telefonja, a Galaxy Fold forgalmazását.

A Samsung februárban mutatta be az iparág által régóta várt összehajtható telefonját. Az akkori cikkünkben részletesen bemutatott Galaxy Fold megjelenését áprilisra tervezték, de az újságíróknak küldött első példányok közül több egy-két nap alatt tönkrement, így a gyártó elhalasztotta a mobil piacra dobását. A mobil némi javítgatás után végül szeptemberben jelent meg, először Dél-Koreában, majd a nagyobb nyugati piacokon. Magyarországon december 15-étől lesz kapható – közölte a Samsung hazai képviselete.

A Samsung Galaxy Fold a magyarországi üzletekben 695 990 forintos áron lesz kapható, ami azt jelenti, hogy az áfa hatását végül nem a 2000 eurós árcédulán felül érvényesítették, a 695 900 forintban már minden tétel benne van.

Extraként még az is, hogy a vásárlástól számított egy éven belül kedvezményes áron – a külföldi példák alapján vélhetően 50 ezer forint körüli összegért – javítják a készülék képernyőjét. Ezen felül a hét minden napján, 24 órában elérhető terméktámogatást biztosítanak a Fold-tulajdonosoknak a +36 80 726 7864-es telefonszámon.

A Samsung felhívja az érdeklődők figyelmét arra, hogy a Galaxy Fold csak a – vélhetően nem túl bőséges – készlet erejéig lesz itthon kapható. A felhasználók a gyártó weboldalának előregisztrációs felületén már jelezhetik érdeklődésüket.

Ha máskor is tudni szeretne a Samsung új készülékeiről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gyál polgármestere úgy döntött, hogy milliókkal jutalmazza magát

Gyál polgármestere úgy döntött, hogy milliókkal jutalmazza magát

Csak a Fordokat szerette egy Budapesten elkapott autótolvaj

Csak a Fordokat szerette egy Budapesten elkapott autótolvaj

TASZ: Mondvacsinált indokkal bírságolta meg a rendőrség egy antifasiszta tüntetés szervezőjét

TASZ: Mondvacsinált indokkal bírságolta meg a rendőrség egy antifasiszta tüntetés szervezőjét