szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Időt nyertek a felhasználók, csak augusztusban szűnik meg működni az Apple által felvásárolt Dark Sky alkalmazás.

Az Apple április elején vette meg az egyik legnépszerűbb időjárás appot, a Dark Sky-t fejlesztő céget, hogy javítsa saját vonatkozó szolgáltatását. Az iPhone-osok tehát hosszabb távon jól járnak, de az androidosok nem. Ennek jele, hogy még a felvásárlás pillanatában törölték az appot a Play áruház kínálatából, és közölték: a Dark Sky támogatása július 1-jével lejár.

Apró jó hír, hogy a támogatást augusztus 1-jéig meghosszabbították, így kicsivel több mint 27 nap van hátra. A telefonokon utána is megmaradhat az alkalmazás, csak éppen semmi értelme lesz, hiszen nem frissül majd aktuális adatokkal. A Dark Sky weboldala szintén megszűnik.

Aki a megszüntetés pillanatában élő előfizetéssel rendelkezik, az visszatérítést kap.

Az iPhone- és iPad-tulajdonosok az App Store-ból továbbra is beszerezhetik az alkalmazást. Hogy meddig, az kérdéses, a külön app fenntartásának nem lesz sok értelme, ha funkcióit az Apple beépíti saját rendszerébe – de persze az iOS-használóknak ez is bőven elég lesz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Napszemüvegre és esernyőre is szüksége lesz ma

Napszemüvegre és esernyőre is szüksége lesz ma

Döntött a kormány: normál tanrend szerint kezdődik az iskola ősszel

Döntött a kormány: normál tanrend szerint kezdődik az iskola ősszel

A Gazdaságvédelmi Alapból költ a kormány 7 milliárdot kommunikációra

A Gazdaságvédelmi Alapból költ a kormány 7 milliárdot kommunikációra